Astrologi vs. statistik

eDarling

PRESSMEDDELANDEeD logo

29:e januari 2016

Astrologi baserad på statistik – de bästa matchningarna

eDarling har i sin senaste undersökning studerat den faktiska förenligheten stjärntecken emellan samt tagit reda på vilka stjärntecken som är de mest åtråvärda. Studien är baserad på data av över 8000 svenska singlar och faktiska matchningar via vårt psykologiskt baserade personlighetstest.

Oavsett om man tror på astrologi eller ej, så är det många som identifierar sig med sitt egna stjärntecken och kanske läser ett horoskop ibland. Men vad händer om man helt tar bort astrologi från bilden och istället baserar kärlekshoroskop på de bästa matchningarna baserad på rå statistisk fakta?

Dessa matchningar passar bäst ihop

Tack vare vårt psykologiskt baserade personlighetstest har vi fastställt de vanligaste matchningarna tecknen, alltså de som statistiskt bevisat passar bäst ihop med varandra – leta helt enkelt upp ditt stjärntecken för att hitta din bästa match i grafiken! De två allra bästa matchningarna visade sig vara Väduren och Vågen samt Stenbocken och Väduren.

Skorpionen åtråvärdast

Svenska singlar har även rankat sig själva i åtta olika kategorier, från de som känner sig sexigast till de som är trognast. Skorpionen var den mest frekvent förekommande och ansåg sig själv i största utsträckning vara rolig, ha stort sexdriv samt så hade de den största barnlängtan.

Horosop med eDarling

Om eDarling: eDarling är en matchmakingsajt för singlar som söker en långsiktig relation. Sajten har funnits i Sverige sedan juni 2010 och är en av de ledande matchmakingsajterna i landet. eDarling är idag den snabbast växande online-matchmakingtjänsten i Europa. eDarling leds av Berlinbaserade företaget Affinitas GmbH och har erbjudit tjänsterna sedan Maj 2009.