Ny undersökning: Den perfekta partnern

eDarlings nya undersökning

PRESSMEDDELANDE edarling

22:e oktober 2015

Den perfekta partnernDen perfekta partnern

Hur ska den perfekta partnern vara? 10 000 singlar har deltagit i eDarlings senaste undersökning om vilka förväntningar vi har på våra partners idag.

Att förväntningarna man har på en partner varierar världen över är kanske föga förvånande, men till vilken grad varierar dessa? Nedan har vi listat några av de intressantaste resultaten.

Många förväntas säga upp kontakt med ex

39 % av svenska singlar anser att deras partner bör upphöra all kontakt med sina ex-partners. I Finland delar dock bara 18 % den åsikten – leder gör USA med hela 48 % som helst ser att alla spår av gamla kärlekar försvinner.

Tid är det bästa sättet att visa uppskattnig på

Det mest uppskattade sättet att visa tillgivenhet på var att spendera tid tillsammans med sin partner. 69 % av svenskar ansåg det bästa sättet, bara 47 % av holländska singlar håller med. 80 % av irländska singlar anser att det är bästa sättet att vara tillgiven på.

Att kunna dela med sig av problem viktigt

I Sverige så ansåg 94 % att men bör kunna dela sina problem och sin oro med en partner en åsikt som delades världen över förutom i vårt grannland Finland där bara 51 % höll med.

Läs vår artikel i ämnet här.

Om eDarling eDarling är en matchmakingsajt för singlar som söker en långsiktig relation. Sajten har funnits i Sverige sedan juni 2010 och är en av de ledande matchmakingsajterna i landet. eDarling är idag den snabbast växande online-matchmakingtjänsten i Europa. eDarling leds av Berlinbaserade företaget Affinitas GmbH och har erbjudit tjänsterna sedan Maj 2009.