Sexigaste städerna i Sverige

Sexigaste städerna i landet

PRESSMEDDELANDElogo eD

30:e Juli 2015

Sexigaste städerna i Sverige avslöjade

En ny studie genomförd av eDarling avslöjar att Stockholm är den svenska stad vars singlar har mest sexlust – och Falkenberg den stad med minst.

Studien undersökte anonym användardata för att ta reda på hur högst svenska singlar värderar tiden som spenderas mellan lakanen. Deltagarna rankade sig själva på en skala från 0-7 på frågan ’Hur viktigt är sex för dig?’ som resulterade i våra listor över de svenska städer med de singlar som har allra mest – och minst – sexdriv.

Kanske har det med atmosfären i storstaden att göra, för Stockholm tog första platsen då singlarna från huvudstaden avslöjades som dem med mest sexdriv. På andraplats kom Kristianstad och Göteborg kom trea.

De tio städerna vars singlar har högst sexdriv:

1. Stockholm
2. Kristianstad
3. Göteborg
4. Kungsbacka
5. Luleå
6. Västerås
7. Sundsvall
8. Jönköping
9. Trelleborg
10. Umeå

Och de med minst sexdriv är singlarna i:

1. Falkenberg
2. Karlskoga
3. Visby
4. Hässleholm
5. Landskrona
6. Eslöv
7. Katrineholm
8. Hudiksvall
9. Falköping
10. Kungälv

Om eDarling eDarling är en matchmakingsajt för singlar som söker en långsiktig relation. Sajten har funnits i Sverige sedan juni 2010 och är en av de ledande matchmakingsajterna i landet. eDarling är idag den snabbast växande online-matchmakingtjänsten i Europa. eDarling leds av Berlinbaserade företaget Affinitas GmbH och har erbjudit tjänsterna sedan Maj 2009.Har du frågor eller funderingar? Hör gärna avdig till [email protected]