Singlar i Jönköping – hitta kärleken vid Vättern!

Möt singlar i Jönköping via eDarling

I Jönköping finns inte bara något för alla, utan även någon för alla. Staden är med sina drygt 84 000 invånare Sveriges nionde största stad. Många singlar i Jönköping är medlemmar på eDarling och letar efter någon speciell att uppleva staden med. Här finns mängder med romantiska platser, som gjorda för mysiga dejter!

Att göra för singlar i Jönköping

Sugen på en ny dejt i Jönköping? Registrera dig här för att enkelt träffa nya dejter! Men vad ska ni göra när ni vär är på dejten? Förutom den klassiska middagen finns det även mycket annat man kan göra för att hitta romans i vardagen för dig som singel i Jönköping. Den vackra naturen bjuder på många fina platser att umgås på och njuta av tillsammans. I Jönköpings stadscentrum kan man ta en promenad eller en fika på något av de mysiga caféerna. Ni kan även njuta av den fina utsikten över Jönköping om ni tar er till upp till Stadsparken som ligger cirka 40 meter över staden på den så kallade Dunkehallaplatån.

edarling reg banner

”En romantisk och avslappnad dejt bland rosor”

Romantik bland rosor

Mellan Jönköping och Huskvarna finner ni Rosariet och Sinnenas trädgård. Botanisera bland mer än hundra olika rossorter, såväl buskrosor, som floribunda, polyantha och klängrosor. Alla rosor här är anpassade för klimatet kring Jönköping, så gå omkring, njut av omgivningarna och passa på att välja ut er älsklingsblomma tillsammans som ni kan ta med er hem. En väldoftande och bildskön dejt i kärlekens tecken, hur mycket mer romantiskt kan det bli?

singel-jönköping

Sommardejt

Vättern och dess närhet bjuder på fina platser perfekta för en dejt för er som är singlar i Jönköping. Ta med strandfilten och picknickkorgen och njut av värmen tillsammans på den milslånga långa badstranden. På piren finns det många restauranger och barer att välja mellan – en perfekt avslutning på kvällen. Ni kan också hyra en eka och ro ut på sjön, njut av lugnet och friheten tillsammans. Ta en romantisk promenad till Jönköpings hamn, där ni kan njuta av nyfångad fisk till middag. Jönköping är en utmärkt för stad för en sommarromans där ni kan lära känna varandra bättre i atmosfäriska och stämningsförhöjande omgivningar.

Mysiga utflyktsmål

Om du som singel är sugen på en annorlunda date kan man åka ut till Visingsö och vandra runt slottsruiner och mängder med andra historiska platser som finns här, eller besöka någon av de många museerna som staden erbjuder. På John Bauer-museet kan ni till exempel vandra in i hans fantastiska sagovärld. Den vackra naturen runt om Jönköping är verkligen värt ett besök, och för att få en överblick kan ni resa upp till Tabergs topp som reser sig 343 meter över havet. Vid klart väder kan ni se så långt som sju mil ut över omgivningarna.

Hitta singlar i Jönköping!

Genom eDarling kan du söka efter singlar i ditt närområde genom att ställa in dina geografiska preferenser samt betona vikten av detta för dig, kanske du även skulle kunna tänka dig ett distansförhållande? Hos oss kan du hitta den singel i Jönköping som passar perfekt för just dig!

Sugen på att möta andra singlar i Jönköping?

Har du frågor eller funderingar kring singlar i Jönköping? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion