Singlar i Norrköping – så lyckas du med din dejt

Singel i Norrköping med eDarling

I Norrköping finns det ca 84 000 invånare. Många av dem är singlar och längtar efter någon att få utforska Norrköping tillsammans med. Som singel i Norrköping har du tur, Norrköping har nämligen mycket att erbjuda för den som vill göra saker tillsammans med sin dejt. Här finns bra shopping, mysiga restauranger och ett flertal teatrar och biografer. Här ger vi dig lite tips på vad du kan göra för utflyktsmål tillsammans med din dejt. Oavsett om det är din första dejt eller tjugonde dejt så kommer ni säkerligen hitta något spännande att göra tillsammans!

edarling reg banner

Behaglig tystnad i naturen

Söker du efter singlar i Norrköping? Man vet att man hittat någon man gillar när man kan vara tysta tillsammans på ett behagligt sätt. Utanför Norrköping finner du Getåravinen. Sommar som vinter är det en fantastisk promenad att gå genom skogen till vattendraget och njuta av tystnaden i naturen. Ni kan också åka ut till Arkösund och promenera på bryggorna där historiska skyltar är uppsatta längs vägen. Avsluta rundturen med en picknick ute i den grönskande naturen. Tack vare att ni kanske träffats via online dating så känner ni redan varandra en del, vilket kan underlätta när man går på en första dejt.

”Man vet att man hittat någon man gillar när man kan vara tysta tillsammans”

Singlar i Norrköping – gå på dejt i Knäppingborg

Det charmiga kvarteret från 1700-talet hyser många små mysiga butiker. Här är det mesta ekologiskt från lokala producenter och hemlagat, och det erbjuds både fika och middag under 1800-talsvarven. Dessutom kan ni köpa med er råvarorna hem och laga middag tillsammans. I Knäppingborg kan ni son singlar i Norrköping även ta en lång promenad tillsammans och njuta av naturen längs med Motala Ström via Rhododendron-dalen och över femöresbron till Brostugans Örtagård. Väl tillbaka vid Motala Ström och Åbackarna finner ni caféer, perfekt för en vilopaus. Sitt i den vackra trädgården och njut av smörgåsar och bakverk, eller gå in besök och konditoriet, som också är ett friluftsmuseum som berättar hur en färgare arbetade och levde på 1800-talet.

En perfekt sommardejt!

Ta färjan ut längs Skärgårdslinjen och låt er charmas av små kobbar och skär. Om ni är ute på en dagsutflykt kan ni åka mot någon av öarna i Östgötaskärgården, Harstena till exempel. En genuin liten fiskeby med strövstigar, trankokerimuseum, gästhamn och en mysig restaurang. Perfekt för en sommardag för singlar i Norrköping! Hyr cyklar och packa badkläder om ni känner er modiga, oavsett vad ni väljer att göra kommer sommaren hjälpa er dejt på skjutsen!

En dag på slottet

Njut av de vackra omgivningarna på Löfstad slott från år 1926. Efter en rundtur på slottet finns det möjligheter för romantiska promenader i den vackra parken som omger slottet. Här finns också den vackra Carl Johans parken från 1860. Om ni vill promenera mer avskilt och längre ut från staden bör ni ta er till Rhododendrondalen med dess 100 olika rhododendronarter och 10 olika sorters azaleor.

Singlar i Norrköping – vinterdejt

Stadens centrum bjuder även på mängder av mysiga caféer och restauranger att besöka. Vintertid är staden upplyst av vackra ljusdekorationer, vilket får vinterkylan att kännas långt borta, särskilt om du upplever det tillsammans med någon speciell. Ta chansen redan idag och hitta din singel i Norrköping att gå på dejt tillsammans med! På eDarling kan du söka efter singlar i ditt närområde som skulle passa perfekt för just dig.

Kanske kan du även leta efter singlar i närliggande städer, såsom singlar i Linköping och singlar i Stockholm?

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion