Singlar i Örnsköldsvik – hitta kärleken med oss!

Singlar i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik med sina drygt 28 000 invånare är en naturskön stad vid höga kusten. Staden har mycket att erbjuda sina singlar och dejtingmöjligheterna är oändliga i den vackra omgivningen och bildsköna atmosfären. Träffa andra singlar i Örnsköldsvik via eDarling du med!

Att göra för singlar i Örnsköldsvik

Söker du efter singlar i Örnsköldsvik? Hitta en dejt via oss genom att registrera dig här! Är du kanske ute efter en lite annorlunda första dejt? Paradisbadet är Sveriges största äventyrsbad och under säsongen kan man tillsammans med sin dejt tillbringa en rolig dag här. För lite mer lugn och ro kan ni ta er till relaxavdelningen. En spännande upplevelse vintertid är utomhusbassängen med sitt strömmande vatten. Staden stoltserar även med vackra parker så som Hamnparken, som för övrigt nyligen återfått namnet Stadsparken, samt Museiparken som är också ett alternativ för en romantisk dejt.

edarling reg banner

Var äventyrliga!

Om du föredrar något ännu mer äventyrligt finns det nu ett flertal ställen i Örnsköldsvik där ni kan spela paintball tillsammans, ett garanterat sätt att bryta isen och ha en riktigt skoj dag tillsammans på! En annan klassiker är bowling – alla dejter där ni aktiverar er och får en chans att prata och uppleva något tillsammans på är att rekommendera, undvik att gå till biografen eller en lång trerätters middag den första dejten! Den första dejten är mest för att kolla kemin och ha en trevlig stund så sätt inte alltför stor press på den!

”Ta en romantisk promenad i skogen eller i Stadsparken”

Picknick med utsikt på Varvsberget

För en trevlig och romantisk promenad med havsutsikt rekommenderar vi Bonäset längs med Dekarsöfjärden. Ett annat dejttips för singlar i Örnsköldsvik är att ta sig till toppen av Varvsberget för att njuta av utsikten över hela staden. Strax söder om berget ligger det kommunala naturreservatet Hörnsjön, härifrån kan man fortsätta vandringen genom ett skogsområde. Ett annat alternativ för en romantisk promenad är att gå ner till Veckefjärden via Veckefjärdens golfbana. Runtom i Sverige finns det många spännande singlar, varför inte ta kontakt med en singel i Umeå, singel i Skellefteå eller singel i Sundsvall?

Letar du efter singlar i Örnsköldsvik? Registrera dig här redan idag!


Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion