Dejta singlar i Östersund

Singlar i Östersund - eDarling

Östersund har ca 44 000 invånare och är en av Sveriges cafétätaste städer, på café Brunkullan kan du och din partner en varm sommardag passa på att ta en fika i den lummiga trädgården. En romantisk kvällspromenad längs Storsjön är något som alla singlar i Östersund borde prova på! Njut av den svenska naturen och passa på att besöka skogens konung tillsammans med din date på Moose Garden i Orrviken. Denna park ligger naturskönt belägen på kort avstånd från Östersunds centrum.

Singlar i Östersund – dejttips

Söker du efter singlar i Östersund? Hitta en dejt enkelt genom att registrera dig här! I Östersund anordnas det ett flertal marknader varje år, dessa erbjuder en utmärkt mötespunkt för en trevlig och aktiv första dejt. Till exempelvis så anordnar Jämtlands Länsmuseum varje årstid en atmosfärisk marknad. Detta är en utmärkt mötesplats för singlar i Östersund. Under vintern kan man uppleva romans på vinterfestivalen eller bjuda ut sin date på julmarknaden. Oavsett årstid kan du enkelt finna en charmig dejtplats med din potentiella partner i Östersund! Du kan enkelt ställa in dina geografiska preferenser när du registrerar dig med oss, du väljer själv om du enbart vill träffa singlar i Östersund eller kan tänka dig ett distansförhållande till exempel.

edarling reg banner

”I Östersund kan ni gå på romantiska promenader i grönskan i en av stadens många parker.”

Finn varandra i naturen

Ibland kan det vara skönt att komma ut i friska luften och göra aktiva saker tillsammans. I Östersund kan ni gå på romantiska promenader i grönskan i en av stadens många parker. Ni kan välja mellan parker så som Kyrkparken, Österängsparken och Badhusparken till exempel, där ni kan njuta av den natursköna stadens gröna prakt. Vem vet, om ni har tur kanske ni till och med får en skymt av det mytiska Storsjöodjuret när nu är ute och går? Om ni är promenadsugna så är även den populära Hälsans Stig ett bra alternativ där promenadskyltar och kartor finns utplacerade med jämna mellanrum.

singel-östersund

För en aktiv dejt

Östersund är lika mycket en vinterstad som det är en sommarstad, så oavsett om det är skidåkning eller vattenskoter som lockar så har ni ett stort utbud av fysiska aktiviteter året runt. Ett mycket populärt tidsfördriv under vinterhalvåret är att göra ett besök till Vinterparken där du kan hyra solstolar och njuta av vårvinter solen, ta en bastu och åka skridskor eller skidor, allt under en och samma dag!

Det finns alltså ett stort utbud av aktiviteter och dejtplatser för singlar i Östersund, frågan är bara, vilken av dem kommer du att välja? Känner du för att träffa singlar i Östersund eller i andra orter i Sverige? Här på eDarling har du även chansen att lära känna en singel i Sundsvall eller en singel i Örnsköldsvik.

Vart kan singlar i Östersund dejta? Kommentera nedan!


Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion