Singlar i Skellefteå – finn en partner i norr!

Hitta singlar i Skellefteå - eDarling

I Skellefteå finns det både intressanta singlar att träffa och intressanta platser att besöka. Varför inte anordna en blind date i din hemstad genom oss? Det finns cirka 71 000 invånare i Skellefteå kommun, men hur ska du hitta just din specialla Skellefteå-Singel? eDarling hjälper dig att hitta singlar samt guidar dig till de bästa ställena att dejta på!

Fira sommaren tillsammans

Söker du efter singlar i Skellefteå? Ibland kan det kännas tufft att hitta en dejt, oavsett var man bor. Registrera dig här för att hitta en spännande dejt! Under vackra sommardagar är en tur till Byske havsbad en perfekt dejt för singlar i Skellefteå. Här är sandstranden finkornig och sträcker sig längs med det glittrande havet. När ni tröttnat på att njuta av solen och havet kan ni hyra både vindsurfingbrädor och trampbåtar eller spela minigolf. Ni kan även passa på och dela er första glass tillsammans i solskenet. Skellefteå är en utmärkt sommarstad, oavsett om det är bad eller en romantisk cykeltur som lockar är ni omgivna av fantastisk natur som automatisk sätter atmosfären.

edarling reg banner

”Ta en romantisk promenad på Sveriges längsta träbro”

Singlar i Skellefteå

Som singel i Skellefteå finns det många möjligheter för en lyckad dejt. Varför inte uppleva den vackra naturen på en romantisk promenad? I Skellefteå är man aldrig mer än några minuter bort från att komma ut i naturen, och särskilt lämpad för en trevlig gångtur med en potentiell partner är den vackra strandpromenaden. Passa på att gå förbi den gemytliga gamla kyrkstaden Bonnstan, som ligger strax intill den vackra landskyrkan och Lejonströmsbron, vilken är Sveriges längsta träbro med sina 218 meter.

Dejta på sommaren eller på vintern

Skellefteå är på många sätt en sommarstad och lever verkligen upp under sommarmånaderna med flertalet uteserveringar, öltält och restauranger. Vandra längs älven och stanna till på något av ställena som driver verksamhet under sommaren. Missa heller inte någon av festivalerna, Stadsfesten och Trästocksfestivalen, som är perfekta aktiviteter för en lyckad dejt. På sommaren är det ljust dygnet runt i Skellefteå, perfekt för långa kvällar vid vattnet tillsammans med någon man tycker om! På vintern är utelivet inte lika aktivt vad avser krogar och restauranger, men utelivet i naturen är det inget fel på. Stadens nordliga läge ger många möjligheter till sysselsättningar.

Varför inte åka längdskidor tillsammans? Om ni istället föredrar skridskoåkning finns möjligheten att besöka utomhusrinkar eller åka långfärdsskridskor på det frusna havet.

Att hitta andra singlar i Skellefteå kanske inte känns lätt, prova då att söka efter din dejt på eDarling! Vi matchar ihop dig med personer i ditt närområde som verkligen passar dig. Hitta din speciella dejt i Skellefteå hos oss! Läs gärna om vad du kan hitta på med din dejt i närliggande städer såsom Umeå, och Luleå!

Träffa singlar i Skellefteå redan idag genom att registrera dig här!

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion