Trygg e-handel med eDarling

Trygg e-handel logo

 

 

 

eDarling är certifierat med Trygg e-handel

Vi på eDarling är stolta och glada att meddela att eDarling uppfyller alla krav för Trygg e-handels certifikat för e-handlare som säljer varor och tjänster online. Syftet med Trygg e-handel är att du ska vara precis lika trygg och säker när du shoppar online som du är när du handlar i en vanlig butik.

Dejta tryggt med eDarling

Vi prioriterar alltid din säkerhet, och vi månar om att du både ska vara helt trygg när du dejtar med oss. Därför har vi tagit steget att certifiera oss med Trygg e-handel, Sveriges ledande kvalitetsmärkning för onlinebutiker och -tjänster. Trygg e-handel är en del av intresseorganisationen Svensk Digital Handel, som också granskar alla ansökningar och utför kontinuerliga stickprov för att säkertställa att alla kriteriet uppfylls.

Trygg e-handels krav

Trygg e-handels kriterier är utformade så att du som konsument skall ha ett riktigt bra kundskydd, och så du enkelt kunna ta tillvara dina rättigheter när du handlar varor eller tjänster via internet. eDarling har förbundit sig att följa Trygg e-handela krav och riktlinjer - bland annat säkra rutiner för hantering av personuppgifter, säkra betalningsmetoder och ett gott kundskydd, inklusive full ångerrätt och tydlig information om våra villkor.

Du hittar den fullständiga förteckningen av Trygg e-handels kriterier här.

Trygg e-handel-symbolen

För att kontrollera att symbolen är äkta kan du klicka du eller hålla muspekaren över symbolen för Trygg e-handel. Då ska du se mer information om företaget, eller bli vidarebefordrat till företagets unika certifikat på tryggehandel.se, där du kan läsa mer om tjänsterna det erbjuder och dess rankning.

Varför Trygg e-handel?

Vi på eDarling har valt att certifieras med Trygg e-handel, först och främst för att vi vill vara tydliga med att vi tar din säkerhet på allvar. Vi arbetar alltid hårt för att kunna erbjuda den kraste och bästa dejtingtjänsten på nätet. Certifieringen är en viktig del av att kunna erbjuda just det. För när du känner dig riktigt trygg, kan du ju ägna dig åt det allra viktigaste - att bli kär igen.

eDarling är certifierade sedan november 2015.