Håll modet uppe

Det finns många singlar på eDarling som delar dina intressen och som inget hellre vill än att kura ihop sig i soffan tillsammans med dig. Men det är svårt att veta exakt hur lång tid det kommer ta innan du hittar din själsfrände.

Att ta kontakt med nya människor är en konst och alla har sina sätt för att skapa en relation. Hur mycket tid och korrespondens som behövs innan ni båda känner att det är dags att lyfta luren och bestämma en träff, skiljer sig åt från par till par. Så tänk på att vara tålmodig i ditt sökande, och ge inte upp om du inte träffar rätt första gången.

Vi har samlat några tips som är bra att tänka på när du är i dejtingsvängen.

  1. Om du har varit på en dejt och ni kände att det inte riktigt fungerade mellan er. Se det inte som ett nederlag, för nu vet du lite mer om vad du söker och vad som inte passar för dig. Det kan vara till stor hjälp för att finna den stora kärleken.

    Låt gärna dina nya insikter speglas på din profil också. Kunde din förra dejt bara ses på helgerna och du kände dig missnöjd med det? Berätta då att det är viktigt för dig att kunna ses ofta och att du tycker om att ha någon att krama om efter hård dag på jobbet. Om du berättar precis vad du söker efter i ett förhållande, är det mycket större chans att du träffar någon som är helt rätt för dig.

  2. Det är inte alla dina kontakter som kommer leda fram till en dejt, och det är inte alltid du som ser det först. Men om era personligheter, fritidsintressen eller förväntningar inte stämmer överens är det bättre att ni går vidare till nästa partnerförslag. Ödsla inte tid på det som inte blev, tänk på det fina du har framför dig istället.
  3. Ibland behöver du lite omväxling från nätdejtingen, så du kan skapa nya och roliga erfarenheter att berätta om för din blivande kärlek. Det får dig att må bra och ger dig en utstrålning som kan vara svår att motstå. Passa på att träffa vänner, prova något du aldrig gjort förut eller ägna dig åt det du gillar allra mest innan du fortsätter sökandet efter din drömpartner.
Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion