Så matchas du med andra singlar

Vi använder oss av resultatet från det omfattande personlighetstestet och dina övriga preferenser för att verkligen träffa rätt med våra matchningar. När vi skräddarsyr matchningarna efter våra medlemmars egenskaper och egna önskemål, kan vi presentera de rätta singlarna för varandra.

När du bli medlem på eDarling skapas en unik profil som speglar dig som person. Utifrån den profilen kan vi matcha dig med singlarna som kompletterar dig och passar dina personliga egenskaper. När du beskriver dig själv och vem du söker får du också ange hur viktiga de olika delarna är för dig. Faktorer som ålder, bostadsort och utbildningsnivå är mindre viktigt för vissa, men väldigt viktigt för andra, så du får ange hur stor roll de spelar för dig. Även levnadsvanor är något du får ta ställning till. Det går självklart att ändra sina sökkriterier om det visar sig att dina partnerförslag inte stämmer överens med den du söker.

När du besöker någon av dina partnerförslags profiler, kommer du även få en bra bild av vem den personen är genom dennes profil. Det blir också lättare att komma igång med spännande konversationer när ni redan vet lite om varandra.

Du kan alltid vara säker på att de partnerförslag du blir matchad med fortfarande söker efter kärleken. Medlemmar som inte loggat in på länge blir automatiskt inaktiva och presenteras inte som partnerförslag. Tänk därför på att själv logga in då och då för att fortfarande ha chans på den stora kärleken.

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion