eDarlings personlighetstest

Vårt personlighetstest är vetenskapligt utformat i samarbete med psykologer och relationsforskare, och ger en klar bild av vem du är och vad du söker i ett förhållande. Testet är grundläggande när vi matchar rätt singlar med varandra, så det är viktigt att svara ärligt och utförligt på frågorna.

Personlighetstestet är första steget till ett långsiktigt förhållande. Det innehåller ungefär 280 frågor, och tar lite tid att gå igenom. Men ge dig själv den tiden, för som du vet, vid regnbågens slut kanske en skatt väntar. Testet har både kryssfrågor och frågor som du får svara på med egna ord. Precis som du själv vill läsa intressanta och utförliga svar från andra singlar, så är det viktigt att du också svarar noggrant på frågorna.

När du till exempel ska berätta om dina intressen, gör inte bara en lista utan berätta lite mer om hur du utövar dina intressen och vad som gör dem roliga för dig. Det skapar ett sympatiskt och intressant intryck av dig, och gör det lättare för din blivande kärlek att hitta just dig.

Var ärlig

Det kan verka enkelt och lockande att försköna ett svar, särskilt vid obekväma frågor. Men tänk på att resultatet av testet måste spegla den du är, för att matchmakingen ska fungera. Var ärlig mot dig själv och de som besöker din profil.

Vem söker du?

Du får också ange kriterier som du vill att din partner ska uppfylla, så tänk över vad du verkligen tycker är viktigt. Självklart känns det praktiskt om ni bor nära varandra, är i samma ålder och båda sysslar med just dina speciella intressen. Ge lite spelrum i dina sökkriterier och resultatet kommer att bli mycket bättre. Ett avstånd på 15 eller 25 mil behöver inte vara ett hinder för ett förhållande.

Här kan du läsa mer om testet.

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion