av eDarlings redaktion
32149

eDarlings personlighetstest

Vårt personlighetstest är vetenskapligt utformat i samarbete med psykologer och relationsforskare, och ger en klar bild av vem du är och vad du söker i ett förhållande. Testet är grundläggande när vi matchar rätt singlar med varandra, så det är viktigt att svara ärligt och utförligt på frågorna.

 

Personlighetstestet är första steget till ett långsiktigt förhållande. Det innehåller ungefär 280 frågor, och tar lite tid att gå igenom. Men ge dig själv den tiden, för som du vet, vid regnbågens slut kanske en skatt väntar. Testet har både kryssfrågor och frågor som du får svara på med egna ord. Precis som du själv vill läsa intressanta och utförliga svar från andra singlar, så är det viktigt att du också svarar noggrant på frågorna.

När du till exempel ska berätta om dina intressen, gör inte bara en lista utan berätta lite mer om hur du utövar dina intressen och vad som gör dem roliga för dig. Det skapar ett sympatiskt och intressant intryck av dig, och gör det lättare för din blivande kärlek att hitta just dig.

Var ärlig

Det kan verka enkelt och lockande att försköna ett svar, särskilt vid obekväma frågor. Men tänk på att resultatet av testet måste spegla den du är, för att matchmakingen ska fungera. Var ärlig mot dig själv och de som besöker din profil.

Vem söker du?

Du får också ange kriterier som du vill att din partner ska uppfylla, så tänk över vad du verkligen tycker är viktigt. Självklart känns det praktiskt om ni bor nära varandra, är i samma ålder och båda sysslar med just dina speciella intressen. Ge lite spelrum i dina sökkriterier och resultatet kommer att bli mycket bättre. Ett avstånd på 15 eller 25 mil behöver inte vara ett hinder för ett förhållande.

Här kan du läsa mer om testet.

 

Comments

Jag hade önskat att när jag tittar på en profil och på personlighetstesten, hade sett min egen samtidigt. Det hade t.ex. kunnat ligga med svagare färg i bakgrunden.

Hej Mona, Om du är premiummedlem kan du göra om testet men du behöver höra av dig till oss så vi kan fixa det till dig. Men om du gör om personlighetstestet förlorar du de partnerförslag och kontakter som du redan har på din profil. Om du inte är premiummedlem måste du radera din nuvarande profil och skapa en ny för att ta om testet. Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi dig med att göra om testet! Telefon: 0771 - 10 20 80 Telefontider: måndag - fredag 08.00 - 12.00 och 13.00 - 17.00 Eller via e-mail: support@edarling.se Med vänliga hälsningar Ditt eDarling-team

Hej Jag har nog tryckt lite för fort på vissa knappar i personlighetstestet för jag har upptäck att det inte riktigt stämmer överens med hela mig. Går det att gå in och göra om frågorna ngnstans? Vänligen Mona

Hej alla glada goa tjejer...

Hej Anton!

 

Om ditt personlighetstest avbröts dirigeras du direkt till den sidan av testet där du var senast när du loggar in nästa gång.

 

Vänliga hälsningar

eDarlings redaktion

Mitt Personlighetstest avbröts av någon anledning mitt i testet. Jag vet inte vad som registrerades

Hoppa om att hitta en optimistik kvinna att dela resten av liv med och ser fram emot allt livet har kvar.

Gangska enkel, vill icke glomma den "goa tiden" i Sverige(Skane)

Jag är social och trevlig kvinna, gillar resor, dans och konst.

Hej! Jag är social tjej, gillar skratta och träffa nya människor.

Pages