Välj rätt profilbild

Din profilbild kan vara din blivande livskamrats allra första intryck av dig. Så satsa på att sprida en positiv känsla som gör dina besökare på gott humör, det hjälper dig i din jakt på kärleken. Ta del av våra värdefulla råd för hur du väljer rätt profilbild.

Självklart vill du att din profilbild ska attrahera dina besökare. Välj en bild där du tittar direkt in i kameran, det får dina besökare att känna sig personligt bemötta. Det måste inte vara en porträttbild, men det är viktigt att ditt ansikte syns bra. Då känns det som du är öppen för andra människor och vill ha kontakt. Ett avslappnat leende på bilden känns trevligt och inbjudande. Använd helst inte använda hatt eller solglasögon på bilden, och inte en gruppbild. Det är ju dig dina besökare vill se.

Har du ingen bild som du tycker om, där du ler och tittar in i kameran? Låt en vän, familjemedlem eller fotograf ta en bild på dig. Det kommer löna sig, en attraktiv profilbild ökar din chans att komma i kontakt med intressanta singlar.

Förutom din profilbild, kan du komplettera med ytterligare 23 bilder. Passa på att berätta med bilder om dig själv. Visa upp dina intressen – när du surfar, rider, besöker din favoritplats eller njuter av sommaren i din vackra trädgård.

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion