Uppdatera din webbläsare

Upplever du ibland tekniska problem på eDarling-plattformen? Ofta är det i själva verket en ouppdaterad webbläsare som är orsaken. eDarling guidar dig till hur du enklast uppdaterar den till senaste versionen, så att du snabbt och smidigt kan uppgradera och få en mer problemfri eDarling-upplevelse.

Alla de vanligare webbläsarna, eller browsers som de också kallas, släpper med jämna mellanrum nya versioner med förbättrade tekniska funktioner, nya säkerhetsfunktioner eller uppdateringar för att du ska få en bättre användarupplevelse.

Nackdelen med alla nya uppdateringar är att din gamla webbläsare kan bli föråldrad så att den inte längre fungerar optimalt när du surfar på nätet. Lösningen är att hålla din webbläsare uppdaterad, så du slipper stöta på onödiga problem på grund av missade webbläsaruppdateringar. Det är enkelt och tar inte mer än någon minut.

Okej, jag vill uppdatera. Hur gör jag?

Börja genom att klicka på länken till din webbläsare här nedanför. Länken leder till hemsidan för respektive webbläsare, där du hittar instruktioner för hur du gör för att ladda ned och installera programvaran. Eftersom det är viktigt att du alltid får den allra senaste uppdateringsversionen kan vi inte publicera uppdateringarna här direkt.

Mozilla Firefox

Google Chrome

Apple Safari

Internet Explorer

Opera

Klicka på nedladdningsknappen eller nedladdningslänken och följ instruktionerna för att installera. Det är enkelt och snabbt och för de flesta webbläsare är det en nästan helt automatisk process. Om du har fler frågor kan du söka i webbläsarens hjälpavsnitt och få uttömmande och konkreta svar.

Om du har frågor eller funderingar, följ länken till vårt hjälpcenter nedan. Vi hjälper dig gärna!

Till vårt hjälpcenter >

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion