Jennie & Johan

Allt är lätt med rätt person
Jennie & Johan
Att få fatt i den rätta är inte det lättaste. När Jennie var singel bestämde sig hon och två jobbarkompisar för att de skulle försöka hitta kärleken på nätet. "Jag ville inte leta bland massor av profiler, jag letade ju bara efter en!" När hon mötte Johan på eDarling visste hon att hon hittat rätt.

 

När de blev presenterade för varandra tog de kontakt, båda hade redan fastnat för varandras profiler och bilder. ”Först skrev vi fram och tillbaka en del, och det kändes bara så himla bra. Vi bestämde oss för att ses ganska direkt.” berättar Johan.

På påskdagen möttes de första gången. De åt glass och tillbringade hela dagen tillsammans. ”Faktiskt så har vi setts nästintill varje dag sen dess. Det stämmer liksom bara." 

 

Faktiskt så har vi setts nästintill varje dag sen dess. Det stämmer liksom bara.

De har båda barn sedan tidigare, och att sammanföra de två familjerna var inte så svårt som de först trodde. "Alla kommer väldigt bra överens, vi har det väldigt bra ihop och tillsammans.” berättar Jennie glatt. "Nästan ofattbart bra faktiskt. Vi trodde inte det skulle gå så lätt, men så är det nog när man träffar helt rätt!" avslutar hon med ett skratt. 

Vi önskar Jennie och Johan varmt lycka till med familjen och kärleken!