Linda & Magnus

När allt bara stämmer

När Linda bläddrade igenom sina partnerförslag var det något som fick henne att stanna till. Det var något speciellt med den här mannens ögon. Hon bestämde sig för att ta kontakt.

Linda började med att skicka ett leende till den här intressanta mannen. Sen kunde hon inte riktigt slita sig från hans profil. Ju mer hon läste, desto fler likheter upptäckte hon. ”Allt stämde ju in precis på mig! Nu kunde jag bara hoppas på att han skulle svara på mitt leende” berättar Linda.

”Wow! Henne måste jag få träffa på något sätt, var det första jag tänkte när Linda tog kontakt med mig. Jag provade sen den här funktionen där man får ställa fem frågor till varandra, för att få veta lite mer om henne” fortsätter Magnus.

Utöver ”Fem frågor” skickade Magnus också ett meddelande till Linda där han berättade att han var glad att Linda tagit kontakt med honom, och att han var väldigt nyfiken på henne. ”Det kändes ju toppen! Den person bland alla mina partnerförslag som jag helst ville få kontakt med var intresserad av mig med” säger Linda med lycklig blick.

Nu tog en åtta dagars intensiv mejlkorrespondens fart mellan Linda och Magnus. På den åttonde dagen skrev Linda med sitt telefonnummer i meddelandet till Magnus. ”Jag kunde inte riktigt hålla mig, så jag ringde upp henne samma dag och frågade om hon inte ville ses snart” berättar Magnus. ”Och det var klart jag ville! Vi bestämde att Magnus skulle komma upp till mig redan dagen efter” fortsätter Linda.

När han gick ur bilen kändes det som jag fick solen i ögonen, han såg ut och förde sig som allt jag drömt om

Det enda smolket i bägaren nu, var att Magnus bor 22 mil bort från Linda. Så även om det skulle kännas bra på deras första träff, så kände sig båda osäkra på om det skulle fungera i längden med ett så stort avstånd mellan dem. ”Men när han gick ur bilen kändes det som jag fick solen i ögonen, han såg ut och förde sig som allt jag drömt om. Vartefter dagen gick så blev det dessutom bara bättre, så det blev tydligt att det här med avståndet, det var vi ju tvungna att lösa på något sätt” berättar Linda.

”Nu har det gått en tid sedan vi först träffades, men jag är fortfarande lika övertygad. Så jag letar arbete i Lindas stad nu och så planerar vi att flytta ihop. De där ynka milen som skiljer oss åt ska ju inte få stoppa det här” säger Magnus med stor övertygelse.

eDarling önskar Linda och Magnus ett stort lycka till med deras framtidplaner!