Pernilla & Magnus

Pernilla & Magnus

När allt stämmer

Magnus och Pernilla blev förälskade efter att ha hittat varandra via Lyckträff för ett drygt halvår sedan. De hade mycket gemensamt, de trivdes i varandras sällskap…. Allt borde varit enkelt. Men med mer än 10 mil emellan sig och knappt om fritid är kärleken ändå inte helt okomplicerad.

Pernilla och Magnus möttes via Lyckträff. Efter en hel del meddelanden bytte de telefonnummer med varandra, men ingen av dem ringde upp direkt. Hon var den som först tog mod till sig och ringde upp honom – men utan att bestämma tid för samtalet i förväg. Och det första samtalet kunde kanske gått smidigare… ”Jag kunde inte prata när hon ringde!” berättar Magnus. ”Det kändes så himla dumt att behöva säga ”kan jag ringa upp dig lite senare?” första gången vi överhuvudtaget pratade med varandra, jag hade ju sett fram emot att höra hennes röst så mycket. Men jag var på jobbet och kunde verkligen inte ta samtalet” säger han med en skamsen min. När han väl kom hem den dagen ringde han tillbaka direkt, och de pratade i timmar. Skratten avlöste varandra och båda kände att de skulle komma att uppskatta varandras sällskap.

Men det fanns ett mörkt moln på himlen. Det var 10 mil emellan dem. ”Vi bor ganska långt från varandra och eftersom båda arbetar heltid så var det svårt att hitta en lucka för en första träff.” förklarar Pernilla. ”Det fanns en chans att hinna ses, en lucka redan veckan efter som vi först pratade på telefon. Jag bestämde mig bara, hoppade in i bilen och körde de där tio milen ner.”

Det kändes så himla dumt att behöva säga ”kan jag ringa upp dig lite senare?” första gången vi överhuvudtaget pratade med varandra, jag hade ju sett fram emot att höra hennes röst så mycket.

Redan över telefonen hade de börjat få känslor för varandra, men när de väl sågs kan man lugnt säga att det var kärlek vid första ögonkastet. De blev snart ett par, trots avståndet. ”Vi har varit tvungna att bli mästare på flexibilitet för att kunna ses så ofta som möjligt. Trots att det är kämpigt ibland har det ändå gått bra hittills, och snart har vi en hel veckas semester tillsammans” berättar Magnus med glad min.

Den efterlängtade semesterveckan ska tillbringas i soliga Egypten – något de både tycker ska bli helt underbart. ”Tack eDarling för att ni hjälpte oss att hitta varandra” säger paret i kör.

Vi önskar Pernilla och Magnus varmt lycka till i framtiden!