Tomas & Emily

Tomas & Emily

Två hjärtan som funnit varandra

Emily hade bara varit medlem på eDarling en månad när Tomas dök upp bland hennes partnerförslag. Hon såg honom direkt. ”Jag gick in på hans profil och han verkade som en riktigt intressant kille. Han tog faktiskt kontakt först genom att skicka Fem frågor. Jag svarade såklart med vändande post!” berättar Emily. Resten är, som man brukar säga, historia.

Emily hade fastnat rejält för Tomas. Hon toig steget och blev Premiummedlem och skickade ett meddelande, som han var lika snabba tt svara på han. Efter ett antal meddelanden och flera telefonsamtal tog Tomas det där slutliga steget, ”Ja, jag frågade om hon ville ses och ta en fika. Hon svarade ja tack och lov!” skrattar han. De bestämde sig för att ses på ett torg i hans hemstad, och gick sedan vidare till ett café i närheten. ”Och där blev vi kvar ända tills de stängde” fortsätter Tomas.

Men kvällen tog inte slut där. När de väl blivit utkastade från cafét för att de stängde, fortsatte de promenera gata upp och gata ner och prata ända tills klockan slagit ett i den kalla februarinatten. Ingen av dem ville gå hem.

Det kändes så självklart. Redan det där andra mötet visste vi att det här var på riktigt.

Redan nästa helg stämde de träff iden, den här gången för att gå på bio. ”Det kändes så självklart.” berättar Emily. ”Redan det där andra mötet visste jag att det här var på riktigt. Vi pratade och Tomas kände likadant, så vi bestämde att från och med nu är det vi. Den 25 februari är vår årsdag”. Sedan dess har det blivit många fler dejter, de flesta varmare än den där första kalla natten. Och kärleken växer sig bara starkare för varje gång.

Vi önskar Tomas och Emily varmt lycka till i framtiden!