Henrik & Louice

Henrik & Louice

När kärleken väl slog till var det rätt direkt

När Henrik och Louice blev presenterade för varandra var det rätt direkt. Vid det laget hade Henrik varit medlem några veckor och hade så smått börjat fundera på om eDarling verkligen var något för honom. Men när han såg Louices profil ändrade han uppfattning…

När Henrik och Louice blev presenterade för varandra var det rätt direkt. Vid det laget hade Henrik varit medlem några veckor och hade så smått börjat fundera på om eDarling verkligen var något för honom. Han var inte övertygad om att matchningsmodellen med ett fåtal skräddarsydda partnerförslag var bättre än att leta själv i en stor databas. ”Jag trodde att kvantitet var det enda sättet att träffa någon online, och på eDarling snurrade det inte så fort som på andra dejtingsajter jag provat. Jag började förlora hoppet.”

Men det skulle snart komma att ändras. När Louice blev föreslagen för Henrik som partnerförslag slogs han direkt av att hon var precis rätt. ”Jag var tvungen att titta lite närmare direkt. Dels för att hon var så söt, men mest av allt reagerade jag på hennes presentation – den var en nästan exakt kopia av min! Men jag måste erkänna att jag tvivlade på att jag verkligen kunde ha någon chans på en sådan här tjej.” skrattar Henrik.

Känslorna verkar aldrig mattas, faktiskt blir de bara starkare dag för dag

Tvivlet visade sig vara helt ogrundat, för han skickade ett första meddelande och hon svarade med vändande post, precis lika intresserad som han. Och sedan dess har de varit de oskiljaktiga. ”Med det där första trevande meddelandet började vår resa tillsammans. Den sommaren blev faktiskt den bästa i bådas våra liv! Och känslorna verkar aldrig mattas, faktiskt blir de bara starkare dag för dag.” berättar han. ”Och nu ska vi bli sambos!”

Louice fortsätter, ”eDarlings personlighetstest har visat sig vara… kanon faktiskt. Det är omfattande och tog tid att fylla i, men det var väl värt besväret.” Henrik fyller i, ”Om jag skulle ge några goda råd så skulle jag vilja säga: svara så ärligt det går, ha tålamod och lita på magkänslan. Och lycka till!”

Tack för tipsen Henrik och Louice, vi önskar er varmt lycka till i framtiden!