Array

Rolf & Anita

Rolf & Anita

Konsten förde dem samman

Deras äventyr började med att de presenterades för varandra på eDarling. Nästa steg blev att utforska varandras profiler för att se om de kunde vara något för varandra, och det blev ett minst sagt lyckosamt steg.

”Jag blev verkligen betagen av hennes bilder och texter, det blev oräkneliga återbesök till hennes profil medan jag väntade på svar på mina meddelanden” berättar Rolf. ”Åh, han var inte så dum han heller. Jag blev väldigt glad när han kontaktade mig” kontrar Anita och tittar på sin Rolf.

”Efter ett antal meddelanden fram och tillbaka kom vi fram till att vi båda har ett konstintresse, så när det var dags för första dejten tänkte vi att en utställning, det vore väl helt perfekt” berättar Rolf. På en lördag under senhösten möttes de ute vid en lokal precis vid havet som höll sin sista utställning för året.

Det var fullt med folk, men det kändes som det bara var vi två

”Det var fullt med folk, men det kändes som det bara var vi två där ute” berättar Anita. ”Det blev helt klart startskottet på vår relation, så sen dess har det varit vi två” fortsätter Rolf. ”Ja redan när det var dags att åka hem blev det en gemensam resa, jag ville inte att Rolf skulle sitta själv på bussen, så vi åkte hem tillsammans i min bil” berättar Anita.

”Vi bor i varsin lägenhet, men träffas så ofta vi kan. Vår relation fortsättar att vara både harmonisk och utvecklande, det känns helt underbart” berättar Rolf.

Vi på eDarling är verkligen glada för Rolfs och Anitas skull, och önskar dem all lycka i framtiden!