Marie-Louise & Janne

Till slut händer det

Marie-Louise hade nästan gett upp hoppet om kärleken, men beslöt sig för att ge den en sista chans och provade då att bli medlem på eDarling. Något som visade sig vara ett riktigt lyckokast.

”Först var det ingen av männen som presenterades för mig som jag direkt föll för, men efter någon vecka som medlem dök Janne upp bland mina matchningar, och då kändes det genast annorlunda” berättar Marie-Louise. ”Jag provade mest att bli medlem på skoj, men när Marie-Louise kontaktade mig blev jag intresserad på riktigt” fortsätter Janne.

Marie-Louise och Janne började skriva meddelanden för att lära känna varandra lite bättre, och Marie-Louise började sakta hoppas på att det här skulle vara kärleken som hon väntat på. ”Det kändes bara bättre och bättre, och efter ett par veckor frågade Janne om vi inte skulle ses på riktigt snart. Självklart ville jag det, så jag frågade hur han ville ses” berättar Marie-Louise. ”Jag var inte alls säker på vad hon skulle svara, men jag bjöd hem henne på middag och höll tummarna att hon skulle tacka ja” berättar Janne.

Vi har hängt ihop sen dess och det känns underbart

Hon tackade ja och helgen därpå åkte hon mot Jannes lägenhet med fjärilar i magen: ”Det kändes så himla spännande, och lite speciellt att komma hem till någon redan på första dejten” berättar Marie-Louise. ”Det var minst lika nervöst här, men det visade sig ju gå väldigt bra” säger Janne och håller om sin Marie-Louise.

”Vi har hängt ihop sen dess och det känns underbart. Vi kan både ge och ta emot all kärlek och värme som finns mellan oss” berättar Marie-Louise med glädje i blicken.

Vi på eDarling önskar Marie-Louise och Janne all lycka i framtiden!