Cecilia & Johan

Cecilia & Johan

En ovanligt samstämmig kärlek

Cecilia och Johan möttes på eDarling för lite mer än ett år sedan. Cecilia hade provat andra sidor tidigare men inte hittat rätt, men när hon såg Johans profil klickade det direkt och hon var fast. Och känslan visade sig vara ömsesidig – Johan hade fastnat för hennes också. Det blev upptakten på en ovanligt samstämmig kärlek.

När Cecilia berättar om hur hon och Johan träffades ler hon nästan hela tiden. ”Jag hade testat flera olika dejtingsidor tidigare och var långt ifrån nybörjare på det här med nätdejting. När jag registrerat mig på eDarling, kikade jag runt ett tag innan jag bestämde mig för att ge Premium en chans. Johan hade då redan skrivit till mig, och jag svarade så fort jag hade uppgraderat – jag hade hade nämligen fastnat för hans profil direkt.”

Cecilia och Johan mejlade ett par vändor och utbytte snart telefonnummer. ”Johan gav mig sitt nummer rätt fort, fast jag tyckte egentligen inte jag hade så bråttom. Jag hade ju ändå ett 6-månadersmedlemskap. Men det gick snabbt ändå!” skrattar hon.

Bara 10 dagar senare, efter att ha pratat både på plattformen, över telefon och via Skype, gick de på sin första dejt. Och den slog mer än väl ut: ”Jag var inte helt säker direkt, man blir ju skeptisk efter många besvikelser på vägen. Men Johan har aldrig gjort mig besviken.”

Jag har aldrig mött någon som jag kommer så bra överens med. Vi vill alltid samma sak och vi delar både värderingar, smak och framtidsvisioner.

Redan efter tre månader som par bestämde de sig för att ta tjänstledigt och resa tillsammans. De tillbringade fyra månader på resande fot, utan att råka i gräl eller oenighet en enda gång. De har nu varit tillsammans i ett år och är dessutom sambos.

Cecilia fortsätter, ”Jag har aldrig mött någon som jag kommer så bra överens med. Vi vill alltid samma sak och vi delar både värderingar, smak och framtidsvisioner. Jag tror starkt på eDarlings koncept och att det var på grund av de som vi hittade varandra. Det är därför jag rekommenderar eDarling till alla mina singelvänner!”

Vi önskar Cecilia och Johan varmt lycka till i framtiden!