Kerstin & Lars

När allt stämmer

När Kerstin och Lars presenterades för varandra väcktes en nyfikenhet hos de båda. Enligt deras profiler var likheterna många, men kunde verkligen allt stämma så bra?

”Vi började skriva till varandra, och varje meddelande kändes lika meningsfullt. Jag fick hela tiden veta något nytt om Lars som gjorde mig mer intresserad” berättar Kerstin. ”Det var ju nästan kusligt, våra intressen och åsikter stämde så himla bra överens” fortsätter Lars.

Några månader av meddelanden fram och tillbaka gick innan Kerstin och Lars bestämde sig för att ta nästa steg, de bytte telefonnummer för att ringa upp och planera deras första dejt. ”Det kändes pirrigt medan jag väntade på att Lars skulle ringa, men när vi väl pratade med varandra kändes det jättebra, det var så lätt att prata med Lars redan första gången” berättar Kerstin.

Dagarna fram till att vi skulle ses hade jag verkligen svårt att tänka på någonting annat

Deras första möte planerades in på ett café som båda kände till. ”Vi tyckte båda att det var ett mysigt ställe, så det kändes bra. Men dagarna fram till att vi skulle ses, oj oj oj, jag hade verkligen svårt att tänka på någonting annat” berättar Lars med ett leende, samtidigt som han fattar Kerstins hand. ”Men så bra det blev, det kändes bara avspänt och härligt när vi väl sågs” berättar Kerstin.

Numera skickas det romantiska sms mellan Kerstin och Lars varenda dag och de träffas så ofta de kan. Till sommaren tar de relationen till nästa nivå: då åker paret på sin första gemensamma semester, något de båda ser fram emot med spänning.

Vi på eDarling önskar Kerstin och Lars lycka till med kärleken!