Zacharias & Louise

Zacharias & Louise

En magiskt vacker kärlek

Zacharias och Louises berättelse är nästan magisk. Resan från att bli presenterade för varandra på eDarling till att bli ett par var spikrak och självklar för dem båda, och deras kärlek är som en dröm. Det här är deras vackra historia.

Zacharias hade precis registrerat sig på eDarling, men Louise hade varit registrerad i nästan ett år vid det laget. Louise säger skrattande, ”Jag hade nästan gett upp hoppet faktiskt. Jag tänkte avregistrera mig, men så bestämde jag mig för att vara kvar de sista två-tre månader ändå. Ifall det där magiska skulle ske…”Hon ler vid tanken. Och i mitten av juni så dykte Louise upp bland Zacharias Lyckträffar. Han berättar, ”Jag skickade 5 frågor till henne och fick svar nästan direkt. Vi tog kontakt steg för steg via Lära känna-stegen, och båda hade fått klart för sig att det här kunde vara nåt när Louise väl skrev det första riktiga meddelandet. Vi mejlade konstant på eDarling i några veckor. Vi satt faktiskt som klistrade framför skärmen båda två och väntade på svar från den andra!” Båda skrattar i munnen på varandra vid minnet.

Allt klickade bara. Det var faktiskt så enkelt.

Zacharias fortsätter, ”Våra konversationer flöt på så himla bra hela tiden. Och sen en helg skulle jag iväg, så Louise gav sitt nummer till mig så vi skulle kunna hålla kontakten fast jag var iväg. Och då började vi smsa istället. Varenda dag, massor av sms.” Det tog en eller två veckor innan de pratade i telefonen första gången, men i det första samtalet bestämde de träff. Zacharias bodde då i Mariestad och Louise i Linköping, så det var en liten bit att åka. De bestämde sig för att träffas i mitten, i Zacharias familjs sommarstuga, så de skulle få ungefär lika långt att åka båda två. ”Vi faktiskt var rätt modiga och bestämde att vi skulle träffas på fredagskvällen och umgås ända fram till söndagen.” berättar Louise.

På fredagen som de skulle ses var Zacharias tidigt ute i sommarstugan och väntade på att Louise skulle ringa och meddela att hon åkt från jobbet och var på väg. Men istället ringde hon och berättade att hennes bil hade gått sönder – de var tvungna att skjuta upp mötet. ”När jag ringde till Zacharias för att berätta om bilen, var jag rädd för att han skulle dra sig ur helt och hållet nu när jag inte kunde ta mig iväg. Det var tungt. Men efter ett kort samtal bestämde han sig helt enkelt för att åka till Linköping för att hämta upp mig! Vi hade ju planerat hela helgen och vi kände redan då att det här kändes rätt, och att vi nog kunde bygga något riktigt bra.”

När Zacharias väl kommit fram till rätt ställe så fick han vänta på Louise en stund, hon skulle komma med bussen. ”När jag såg henne kliva av bussen och gå över vägen blev jag galet nervös men lugn på samma gång. Jag visste att jag var kär.” berättar han. Hon mötte honom med en lång kram och sen bar det av till stugan, och utan spänd tystnad eller obekväma pauser. Väl där fortsatte allt mellan dem att bara fungera. Zacharias förklarar, ”Allt klickade bara. Det var faktiskt så enkelt. Redan på lördagsförmiddagen bestämde vi oss för att bli ett par.”

Efter den första helgen så har de träffats varje veckoslut. Ofta har Zacharias kunnat åka från Mariestad redan på onsdag eller torsdagen, så de fått ett par dagar extra tillsammans nästan varje vecka. I oktober flyttade Zacharias till Linköping och sedan dess har de bott ihop. ”Nu har vi bott ihop i några månader och vi kunde inte haft det bättre, framtiden planeras för fullt! Utan er hade vi aldrig träffats och så bra som vi båda har mått nu har ingen av oss någonsin mått tidigare. Tack eDarling!”

Vi önskar Zacharias och Louise varmt lycka till i framtiden!