Om våra Premiummedlemskap

Hjälpcenter

Är du osäker på om ett Premiummedlemskap är rätt för dig? Eller vad som är skillnaden mellan våra olika medlemskapstyper? Nedanför hittar du de vanligaste frågorna om Premiummedlemskap. Om du inte hittar din fråga här, kika i vårt Hjälpcenter för att får mer hjälp.

Vilka funktioner på eDarling är basfunktioner och vilka är endast tillgängliga för Premiummedlemmar?

Som Premiummedlem har du tillgång till en rad olika funktioner på din profil. Du kan bland annat skriva och läsa obegränsat med meddelanden, se alla bilder, se vem som besökt din profil och läst dina meddelanden, full tillgång till appen och mycket mer. Du hittar en full förteckning av alla funktioner i tabellen nedanför.

Bas
Funktion
Översiktlig Personlighetsprofil
Skräddarsydda partnerförslag
Skicka och ta emot leenden
Ladda upp bilder
Obegränsade meddelanden
Se alla bilder
Se dina profilbesökare
Föreslås oftare för andra
Full tillgång till appen
Möjlighet att verifiera din profil
Se när dina meddelanden blivit lästa
Djupgående Personlighetsprofil
Fler partnerförslag via Lyckträff
Premium
Funktion
Översiktlig Personlighetsprofil
Skräddarsydda partnerförslag
Skicka och ta emot leenden
Ladda upp bilder
Obegränsade meddelanden
Se alla bilder
Se dina profilbesökare
Föreslås oftare för andra
Full tillgång till appen
Möjlighet att verifiera din profil
Se när dina meddelanden blivit lästa
Djupgående personlighetsporträtt
Fler partnerförslag via Lyckträff

Vad kostar ett Premiummedlemskap?

Kostnaden för ett Premiummedlemskap hos eDarling beror på hur långt medlemskap du väljer och vilken betalninsplan du vill använda dig av. Klicka på ”Bli Premiummedlem nu” uppe i högra hörnet på i din profil för alla priser och betalningsplaner. Du kan betala antingen med något av de vanligare kreditkorten – VISA eller Mastercard – eller via PayPal.

Hur blir jag Premiummedlem?

När du först blir medlem på eDarling har du ett gratis basmedlemskap. Du kan sedan när som helst köpa ett Premiummedlemskap och därmed få full tillgång till hela plattformen. Klicka på länken uppe till höger på din profilsida och du vidarebefordras till Premiumsidorna där du ser alla våra erbjudanden, betalinformation och olika betalningsplaner.

Sparar eDarling en kopia av mitt avtal när jag tecknar ett Premiummedlemskap?

Vi sparar inte någon kopia av avtalet åt dig. Försäkra dig därför om att du sparar det email där ditt Premiummedlemskap bekräftas och de gällande villkoren finns tillgängliga, eller skriv ut mailet och spara det.

Vad händer med min profil om jag säger upp mitt Premiummedlemskap?

Efter att du har sagt upp ditt Premiummedlemskap och detta har löpt ut, finns din profil fortfarande kvar hos eDarling men som basmedlem. Din profil raderas alltså inte automatiskt.

Hur säger jag upp mitt Premiummedlemskap?

Du kan avsluta ditt Premiummedlemskap när som helst inom ramen av tidsfristen för uppsägning. Om du önskar avsluta ditt Premiummedlemskap på eDarling, kan du göra det via vårt webbformulär. Om du har några frågor kan du vända dig till vår kundservice och få mer hjälp. Mer detaljerad information om regler och om andra sätt att säga upp ditt medlemskap kan du läsa i våra Allmänna villkor och betalningsinformation.

Du kan också besöka vårt Hjälpcenter för fler frågor och svar.