eDarling Sverige fyller 3 år!

PRESSMEDDELANDE eD logo

Berlin 10 maj 2013

eDarling Sverige fyller 3 år!

BERLIN. När eDarling lanserades i Sverige för tre år sedan blev det stor succé direkt. Idag är eDarling etablerat som en av Sveriges allra största matchmakingsajter, med hundratusentals medlemmar över hela landet. Under åren har vi lärt oss mycket om hur våra medlemmar ser på kärlek och dejting, och nu delar vi med oss av hur vanligaste svenska dejtingtyperna ser ut – och hur du gör för att charma dem.

Kanske tänker du att vi svenskar är tillbakadragna personer som trivs bäst i naturen och som tycker om kaffe, sill och potatis? En vanlig uppfattning om oss är att vi är just sådana; kaffedrickande och naturkära, hårt arbetande och tystlåtna – men lite svåra att lära känna. Men efter att ha hjälpt svenska singlar hitta den stora kärleken i hela tre år vet vi att det inte är hela sanningen (även om de flesta av oss är lite tysta och tycker om kaffe!). Våra medlemmar har visat sig vara varma, innerliga och hjärtliga män och kvinnor, som har spännande intressen och som är nyfikna på världen och andra människor. Följ med oss i en beskrivning av de vanligaste svenska dejtingtyperna.

Lisa Lagom. Lisa är mycket trevlig. Hon är oftast positiv, gillar att träffa folk i måttlig mängd, uppskattar en fest då och då men trivs bra hemma i TV-soffan också. Hon är social, men uppskattar att vara ensam ibland. Faktum är att det mesta Lisa gör är precis lagom. Man kan lätt tro att hon därför inte är så spännande, men där tar du fel – vad Lisa strävar efter är nämligen balans, inget annat. Tack vare det lyckas hon oftast med konststycket att balansera både familj och jobb med ett socialt liv, och hinner dessutom ofta med tid för sig själv däremellan. Att vara tillsammans med Lisa är att plocka russinen ur kakan – du kan se fram emot en harmonisk relation som ändå aldrig blir tråkig.

Ekologiska Eva. Eva älskar djur, natur och friluftsliv. Oftast hittar du henne en bit utanför storstaden, men om hon bor i city kan du vara säker på att hon har en balkonglåda bräddfylld av blommor och ekologiska hemmaodlingar. Sociala frågor och att dra sitt strå till stacken i kampen mot klimatförändringar är viktigt för Eva, och hon letar efter en partner som delar hennes värderingar och livsstil. Hennes intressen bottnar i att hon är principfast, rättvis och inte rädd för att engagera sig – vinner du hennes hjärta har du en partner för livet.

Resvane Roland. Bakom Rolands klassiska uttalande ’jag älskar att resa’ gömmer sig ett genuint intresse för människor och nya miljöer. Roland trivs bäst när han får utmaningar i form av kulturkrockar, språkbarriärer och allmän kulturell villervalla. Han har vänner från jordens alla hörn och tycker människors små olikheter är livets krydda. Han arbetar ofta med något kreativt och får mycket av sin inspiration från sina resor. Kanske tror du Roland tycker omväxling förnöjer? Sanningen är att han i själva verket letar efter en stabil kärleksrelation, just eftersom han så ofta är på resande fot. Med Roland kan du se fram emot en innerlig, trygg relation men med en livsstil där ingen dag är den andra lik.

Musikaliska Martin. För Martin är musik livet. Han lever och andas noter, beats och gitarrslingor, och längtar efter någon att tala om nya musikidéer med. Vilken sorts musik han tycker mest om varierar, men musik i någon form är och kommer alltid vara en av de viktigaste beståndsdelarna i hans liv. Om han inte redan jobbar med sin hobby i någon form, är det högst troligt hans plan att göra det inom en snar framtid. Om du inte känner likadant tror du kanske att Martin inte är för dig, men vid en närmare titt ser du att han är en sann konstnärssjäl som är kreativ när det gäller kärlek och som inte är rädd för att binda sig vid något – eller någon – han verkligen älskar. Att satsa på Martin är att satsa långsiktigt.

Golftokiga Gisela. Gisela formligen ÄLSKAR golf. Gisela gillar faktiskt golf så mycket att hon inte ens vill tänka på att träffa någon som inte känner likadant. Det är mycket troligt en förhastad slutsats från hennes sida, för även om du inte spelar golf kanske du uppskattar långa promenader i morgonsol, äggsmörgåsar och att klä dig i fräcka kläder? Så länge du är beredd att följa med henne ut på banan så är en romans med Gisela möjlig – men du får räkna med att lägga ner lite energi på att visa henne att du är värd det.

Så, vem är din typ? Bli medlem på eDarling och ta reda på vem som verkligen passar dig. Ta del av framgångssagan du också!

För mer information, kontakta
_______________________________________
Presskontakt
Erik Wall
Sverigechef / Country Manager Sweden
Affinitas GmbH | Kohlfurter Straße 41/43 | 10999 Berlin | Germany
email: [email protected] | tel: +49 30 868 000 177 | www.edarling.se

Om eDarling

eDarling.se är en sajt för singlar som vill träffa andra seriösa singlar. Sajten har funnits i Sverige sedan 11 maj 2010 och är en av de ledande matchmakingsajterna i landet. Förutom i Sverige finns eDarling i 20 andra europeiska länder. För mer information: https://www.edarling.se/.