Europeiska singlars rökningsvanor

eDarling rökvanor
PRESSMEDDELANDE eD logo

30:e Maj 2014

Så ser europeiska singlars rökningsvanor ut 2014

BERLIN. I samband med den internationella dagen mot tobak, som initierades av WTO 1987, den 31:a maj, så har eDarling sammanställt en lista av hur mycket singlar i respektive europeiska länder röker.

Enligt undersökningen så är det ryska singlar som röker allra mest med hela 35%, tvåa kom Italien med 32%. En annan uppstickare är Österrike med 29% rökande singlar samt en jämn balans mellan antal rökande män och kvinnor. I Sverige har vi en relativt låg siffra på 22% men det är Storbritannien som har minst antal rökande singlar i Europa med bara 12%. Vid en internationell jämförelse så står det klart att manliga singlar är de som röker mest idag.

Om eDarling
eDarling är en matchmakingsajt för singlar som söker en långsiktig relation. Sajten har funnits i Sverige sedan juni 2010 och är en av de ledande matchmakingsajterna i landet. eDarling är idag den snabbast växande online-matchmakingtjänsten i Europa. eDarling leds av Berlinbaserade företaget Affinitas GmbH och har erbjudit tjänsterna sedan Maj 2009. Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]