5 steg till att förbättra ditt kärleksliv

Förbättra ditt kärleksliv i 5 steg - eDarling

Visst inträffar mirakel, men är det verkligen värt att chansa och vänta på ett gudomligt ingripande? Om du är seriös med att hitta kärleken så är det dags att skaka upp gamla rutiner och ändra dina vanor! Det finns nämligen ingen tidpunkt så bra som den just nu. Läs eDarlings 5 bästa steg för att förbättra ditt kärleksliv nedan.

1. Var smart med din tid

Om du menar allvar med att förbättra ditt kärleksliv så är det a och o att du är smart med din tid, kärlek och energi och ger dessa saker till dem som faktiskt förtjänar det. Så om du investerar ovan nämnda saker i ett förhallande med någon som du inte genuint ser som en framtida partner – bromsa nu! Du är bara på väg ännu längre bort från ditt mål att befinna dig i ett seriöst, långvarigt förhållande. Faktum är att varenda dag du spenderar med någon som du innerst inne vet inte ar rätt for dig borde du spendera med att forsöka träffa en bättre partner for dig istallet. Sa var ärlig med dig själv och laå denna vetskap ge dig styrkan att lämna halvdana förhållanden bakom dig – de tar mer an de ger.

2. Ge dig ut på egen hand

Hur motsägelsefullt det än kan verka sa tenderar singlar som ger sig ut pa egen hand att utstråla självsakerhet – den magiska ingrediensen till dating framgång! Så om du verkligen vill forbättra ditt kärleksliv så är det hög tid att glömma bort nerverna for en stund och köpa en singelbiljett. Att gå till en tillställning själv kommer inte bara visa andra att du ar bekväm med dig själv och i ditt eget sällskap, men kommer även signalera till andra potentiellt intresserade att detta ar ett gyllene tillfälle för någon att gå fram till dig utan att känna sig hotad av vänskaran du vanligtvis skulle omringa dig med. Det finns massvis av olika tillställningar som passar perfekt for detta ändamaål; konstutställningar, matlagningskurser, konserter etc – följ dina passioner sa kommer du aven träffa likasinnade singlar – två flugor i en smäll!

3. Säg ja!

Att saga ja till olika inbjudningar som du kanske inte vanligtvis skulle accepterat kommer gora att du traffar manniskor du antagligen aldrig skulle ha traffat annars. Aterigen, det handlar om att bryta gamla vanor – hur kan man vanta sig forandring om allt fortsatter att goras pa samma satt? Om du sager ja till mer saker kommer du overraskas mer av livet och fa ut mer av det, vi lovar.

LÄS ÄVEN – Så kommer du över ditt ex

4. Lämna det förflutna i det förflutna

Alla har vi misslyckade förhållanden i bagaget. Har du blivit dumpad tre gånger pa raken, eller förekom det otrohet i relationen? Oavsett vad som har hänt sa ligger det i det förflutna. Du har nagot mycket mer värdefullt: nuet. Se varje relation som en lärorik erfarenhet, inte som ett misslyckande. Ett misslyckande hade varit att stanna kvar i en relation som uppenbarligen inte fungerade. Du lär dig nagot av varje förhållande – för varje uppbrott blir det tydligare vad du vill ha och inte vill ha. Tänk efter vad som är viktigt för dig! Gå aldrig till en första dejt med inställningen att du ar oälskvärd eller att detta säkert kommer sluta dåligt. Betrakta inte nya förhållanden genom en lins av gamla händelser. Gå in med en positiv inställning och ett öppet hjarta – du vet aldrig nar det är din tur kommer att vända. Kom ihåg: om du är medveten om mönster har du även insikten och makten att forändra dem.

5. Det är aldrig för sent for en nystart för ditt kärleksliv

Glöm nyårslöften. Tidpunkten att göra förändringar på är just nu. Glöm även kärlek och dating för ett slag och ställ dig själv frågan vilka förändringar som skulle göra dig lyckligare. Är det dags att säga upp dig, göra slut pa en negativ vänskap, sluta röka, resa mer eller hoppa tillbaka pa springbandet? En nystart i livet kommer göra dig till en ännu intressantare, positivare och attraktivare person än du redan är… och hur kan någon kunna motstå det?

Trött på att vänta? Ta makten över ditt eget öde idag och testa dating med eDarling!

reg banner

Har du bra tips på hur man kan förbättra sitt kärleksliv? Kommentera nedan.

Mejla oss på [email protected]

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz