eDarling utsedd till bästa dejtingsajten i stort test!

eDarling bäst i test

PRESSMEDDELANDEeD logo

17 december 2014

Stort test visar – eDarling är bäst i Sverige!

Sveriges pryltidning PC för alla har i ett stort test utsett eDarling till den allra bästa dejtingsidan i Sverige. Den vetenskapliga atchmakingsprincipen, hög medlemsaktivitet, massor av seriösa singlar och eDarlings Kontaktgaranti var alla viktiga faktorer för att eDarling vann kampen om att bli Sveriges bästa dejtingsajt.

”eDarling skiljer sig markant från andra dejtingsajter”

PC för alla lät en 23-årig kvinna och en 55-årig man vara testpersoner och utförde ett utförligt test där de dejtade online på fem av Sveriges största betalsidor. eDarling var den vinnande sidan, med 8 poäng utav 10 möjliga. PC för alla skriver bland annat i sin motivering;

eDarling skiljer sig markant från många dejtingsajter där fixeringen vid utseende kan te sig lika intensiv som på krogen. Genom att dölja profilbilder tills dess att en förfrågan accepterats flyttar Edarling fokus från utseende till personlighet. Medlemskapet börjar med ett utförligt personlighetstest med vars hjälp du lättare finner din själsfrände.”
eDarling bäst i test

Trygg dejting med kontaktgaranti

PC för alla poängterar även tryggheten med vår Kontaktgaranti. eDarlingmetoden är alltså så pass framgångsrik att vi är säkra på att du kommer hitta kärleken med oss. Och om du mot alla odds inte funnit någon när ett år har passerat, får du alltså dina pengar tillbaka eller gratis förlängning av ditt medlemskap och extra coaching. Det är något som andra dejtingsidor inte kan erbjuda.

Seriöst och befriande reklamfritt

I testet urskilde sig eDarling och andra betalsidor särkilt mot midre seriösa, gratis dejtingsidor. Den stora mängden reklam ansågs vara mycket irriterande och tog mcyket uppmärksamhet från sökandet efter en partner. Det bedömdes också ge ett mycket indre seriöst intryck. När du nätdejtar med eDarling ligger fokus helt på dig och att hitta just de personer som matchar dig och din personlighet allra bäst. Kombinationen av hög seriositet och en vetenskapligt baserad matchmaking gör eDarling till det bästa valet när du letar efter en långvarig, och harmonisk relation.

Läs testet i sin helhet här.

Är du också redo att hitta kärleken? Registrera dig här och kom igång redan idag.

Om eDarling eDarling är en matchmakingsajt för singlar som söker en långsiktig relation. Sajten har funnits i Sverige sedan juni 2010 och är en av de ledande matchmakingsajterna i landet. eDarling är idag den snabbast växande online-matchmakingtjänsten i Europa. eDarling leds av Berlinbaserade företaget Affinitas GmbH och har erbjudit tjänsterna sedan Maj 2009.Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]