Ny kommentarfunktion: Läs, kommentera, hitta kärleken!

Testa vår nya kommentarfunktion!

Har du nyligen klickat runt bland dina partnerförslag och fastnat för en intressant profiltext? Vår tidigare gilla-funktion har nu kompletterats med en kommentarfunktion, allt för att underlätta för dig att skapa kontakt. Nu är det enklare att ge respons på ditt partnerförslags profil, ett nytt sätt för att inleda en konversation och en eventuell relation.

Vad betyder en kommentarfunktion för dig?

eDarling har nu lanserat en möjlighet att kommentera vad dina partnerförslag skriver om sig själva. Om ett partnerförslag skriver att hans eller hennes drömdag innebär en sovmorgon, en avslappnande långpromenad och därefter mysa i soffan med en god bok så kan du nu kommentera det. Till skillnad från tidigare, då det endast gick att gilla en profiltext, går det nu att kommentera den snabbt och enkelt. Kanske har du läst om någons fritidsintressen eller favoritfilmer och vill komma med egna tips? Med vår kommentarfunktion kan du på ett enkelt sätt inleda ny kontakt med dina partnerförslag.

Hur du använder vår nya kommentarfunktion

När du nu har möjlighet att kommentera profiltexter skrivna av dina partnerförslag är det lättare att inleda en konversation. Vår kommentarfunktion kan dessutom ge dig användbara tips, rekommendationer och trevliga kommentarer på din egen profil. Alla profiltexter med fria svarsfält kan få kommentarer.

Om du vill kommentera en profiltext hos ett partnerförslag, klicka på ”Kommentera profiltext”- detta öppnar en textruta där du skriver din kommentar, som inte får vara längre än 512 tecken. När du skrivit din kommentar och klickat på ”sänd” är profiltexten ”kommenterad” och ditt partnerförslag får då ett meddelande om detta och kan läsa din kommentar.

Vem kan läsa dina kommentarer?

De kommentarer du skriver visas i ditt partnerförslags profil. Självklart är det bara du och ditt partnerförslag som kan se vad du skrivit även om det kan vara fler som kommenterat på samma profiltext.

Genom vår kommentarfunktion får ditt partnerförslag kännedom om att en av hans eller hennes profiltexter har väckt ditt intresse. Att lämna en kommentar kan därför vara ett bra sätt för att bryta isen och på ett smidigt sätt komma i kontakt med en intressant person. En funktion som verkligen är värd att prova på: Det är bara att läsa, kommentera och hitta kärleken.

Ludvig Nyström, eDarlings redaktion, 2012
Har du några frågor eller funderingar? Skriv då till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion