Singlar i Sundsvall – finn kärleken i Norrlands huvudstad!

Singlar i Sundsvall - leta med eDarling

Sundsvall har ca 90 000 invånare och är en stad med ett rikt kulturliv. Bland kullerstensgatorna och de lummiga parkerna mitt i centrum är det lätt att dras med av romantiken och hitta någon speciell. På helgerna är det alltid fullt liv på stadens uteställen, och under somrarna är GA-parken och Sundsvalls alla uteställen en perfekt plats för dig som singel att hitta din kärlek. Om du behöver lite extra hjälp på traven att hitta andra singlar i Sundsvall så finns eDarling här för dig.

Att göra för singlar i Sundsvall

Sugen på dejt men singel? Registrera dig här för att enkelt finna andra seriösa singlar i din hemstad! Sundsvall är en utmärkt stad för dejting och har vad som brukar anses vara Norrlands vackraste stadskärna. Här finns det massor av pampiga stenhus från sent 1800-tal varvat med esplanader och parker. Det är en sann njutning att se dessa fantastiska byggnadsverk i Sundsvalls charmiga stadskärna. Stenstaden bjuder på många mysiga caféer och spännande butiker i en charmig miljö. En enkel promenad med rätt person i de här atmosfäriska omgivningarna kan räcka gott och väl för en första dejt, så att ni kan känna av kemin mellan er utan press och se om personen verkar överensstämma med bilden som du fick online!

edarling reg banner

”Besök utkikstornet och njut av den vackra vyn tillsammans”

Romans i Sundsvall

Kulturmagasinet rymmer både bibliotek, arkiv, museum och café. Lär er mer om Sundsvall och om varandra en kylig dag härinne. För att se hela Sundsvall beger er ni bäst till Norra Berget, med bekväma skor och picknickkorg. Här finns utkikstornet, som visar er nästan hela Sundsvall. I Skvaderboden uppe på norra berget kan ni besöka en gammal lanthandel och bjuda varandra på karameller i strut. Sist men inte minst måste ni som singlar i Sundsvall besöka Skvadern; sagodjuret som är en blandning mellan hare och tjäder finns dels uppstoppad inne på museet och dessutom som träbyggnad på en av lekplatserna på Norra berget.

Singlar i SundsvallSommardejter

För en riktigt romantisk dag åker ni till Alnö. Hit tar sig Sundsvallsborna för att bada bland fina badvikar. På den sydöstra spetsen ligger Spikarna, ett gemytligt fiskeläge med små röda båthus och ett vackert hamninlopp, perfekt för en romantisk promenad. Strax norr om brofästet ligger Alnö gamla kyrka, en liten, charmig gråstenskyrka som invigdes kring sekelskiftet 1200, också den är ett mysigt utflyktsmål. Norr om Timrå vid Midlanda flygplats ligger norra Europas största havsdelta. Här rinner Indalsälven ut i Bottenhavet mellan smala sandöar med tät vegetation och ett rikt fågelliv. Vandra på promenadstigar ut mot havet över broar och på träbryggor. Längst ut mot havet finns en härlig långgrund badstrand. Perfekt när ni som dejtar i Sundsvall vill vara för er själva!

Längs med Höga Kusten

Ingenstans i världen har landhöjningen efter istiden varit så stor som längs med Höga Kusten. Från och med år 2000 är den med på UNESCO:s världsarvslista. Naturen längs kusten är speciell, och kanske kan man också urskilja en särskild mentalitet här; kulturen är viktig och det finns många kända konstnärer, författare och kompositörer som har inspirerats av det speciella ljuset, det säregna landskapet, människorna och de mytomspunna rövarna i Skuleskogen. Området kring Höga kusten är perfekt för en dejt. Paddla kajak, cykla, klättra eller rid genom det vacka landskapet tillsammans. Sundsvall är en mysig och charmig stad att hitta kärlek i. Sundsvallsparet Ingela & Stefan träffades via eDarling under hösten 2010. Läs gärna mer om deras kärlekshistoria här i Sundsvall!

Ta också gärna en titt på de närliggande städerna Gävle och Örnsköldsvik, kanske finns din dejt i någon av dessa städer?

Letar du efter singlar i Sundsvall? Kommentera nedan för dejttips!


Har du frågor eller funderingar kring singlar i Sundsvall? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion