Kontaktförmedling online

Kontaktförmedling eDarling

Vi drömmer ofta om att kärleken bara ska slå till, som en blixt från klar himmel, att det är ett mirakel vi inte kan styra över. Och visst stämmer det att vi inte kan styra över vem vi blir förälskade i – kärleken är blind och bryr sig inte om logiska tankar och beslut. Vad vi däremot kan styra över är att vi kan öka våra chanser att bli förälskade genom att träffa fler människor. För ju fler människor vi träffar, desto större är möjligheten att vi träffar någon vi blir förälskade i.

Kontaktförmedling är ett bra alternativ

Men problemet för många av oss är att vi träffar samma människor dag ut och dag in. Det är svårt att hitta nya människor i sin gamla vardag, oavsett vart man bor. Det är här eDarling kommer in i bilden. Här har du möjlighet att träffa människor från hela landet. Det kan kännas tryggt att veta är att alla här är intresserade av att träffa nya människor. Här behöver du inte känna dig påträngande för att du är nyfiken på att lära känna någon, alla är i samma situation.

Så hjälper eDarling dig

eDarling hjälper dig att hitta kärleken på flera sätt: en självklar mötesplats för singlar runt om i Sverige. För att du ska få en bra utgångspunkt i ditt dejtande har vi dessutom tagit fram ett personlighetstest i samband med psykologer och relationsexperter. Svara utförligt på testet och du får fram en profil, som vi matchar med andra, kompatibla eDarling-användare. Kontaktförmedlingen går till på så vis att vi presenterar en lista med användare för dig, sedan kan du själv gå in på dessa användares profiler för att få veta mer om dem. Slutligen, om du tycker någon eller några av dem verkar spännande, kontakta dem genom att skicka ett meddelande via eDarling. Att ta kontakt kan vara lite nervöst första gången, här kan du läsa tips om hur du kan göra.

En kontaktförmedling för seriösa singlar

”Det kan kännas tryggt att veta är att alla här är intresserade av att träffa nya människor.

Kontaktförmedling det går att lita på

På eDarling är vi måna om din säkerhet och integritet. För oss är det viktigt att alla användare känner att de är här på sina egna villkor, och bara lämnar ut så mycket information om sig själva som de själva är bekväma med. Därför kan du själv välja hur mycket information andra kan se på din profil. Det kan vara bra att tänka på att inte lämna ut personliga uppgifter som telefonnummer, adress eller annan privat information om dig själv innan dess att du och din dejt setts på riktigt ett par gånger och du känner att du litar på den här personen. Här kan du läsa eDarlings manual för säker online dating.

Dela med dig av dina erfarenheter av vår kontaktförmedling nedanför!

Har du frågor? Hör gärna av dig till [email protected]!

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion