Pröva lyckan med Lyckträff!

Med eDarlings nya funktion Lyckträff kan du lättare hitta drömpartnern.

Många singlar har en tydlig bild om hur deras drömpartner är och genom att fylla i dina sökkriterier på eDarling är det enkelt att hitta lämpliga partnerförslag. Men kanske är din drömpartner lite kortare eller bor ett par kilometer längre bort än vad du ursprungligen tänkt dig? Genom Lyckträff ger eDarling dig en större chans att hitta din drömpartner!

Lyckträff ger dig fler passande förslag

Till skillnad från eDarlings vanliga matchning, där medlemmar matchas genom deras likheter, ger den nya funktionen Lyckträff ett flexibelt och utvidgat sökande. I vanliga fall matchas du ihop med medlemmar utifrån kriterier som bland annat ålder, längd eller utbildningsnivå – men kanske är din drömpartner inte en perfekt överensstämmande match?

Med nya funktionen får våra medlemmar en chans att få fler passande förslag. Det som skiljer Lyckträff-förslagen från dina ordinarie partnerförslag är att alla sökkriterier du själv fyllt i kanske inte stämmer med förslagen i Lyckträff.

Exempelvis: Sara är 1,65 cm, 35 år och bor i Linköping. Hon har fyllt i att hon söker män som är akademiker, icke rökare, 33-42 år, minst 1,75 cm och bor max 50 km från Linköping. Med Lyckträff visar eDarling profiler för Sara som passar henne väldigt bra enligt personlighetstestet – men de har tidigare inte dykt upp som förslag i och med hennes egna kriterier. I Lyckträff kan Sara få akademiker som förslag, men de kan bo 70 km bort, eller kan vara något kortare eller yngre/äldre än vad hon fyllt i.

Fördelarna med den nya funktionen

Den nya funktionen har många fördelar att erbjuda dig samtidigt som de vanliga partnerförslagen finns kvar. I menyn hittar du en knapp till Lyckträff – eDarlings nya funktionen där kriterierna är något utvidgade och visar förslag som passar dig som person, men inte är en perfekt match till de kriterier du uppgett.

Med ett klick avgör du om du vill ta kontakt med ett förslag eller inte. Om du vill kontakta ett förslag måste du skicka ett meddelande eller fem frågor. Då hamnar förslaget automatiskt i listan över ordinarie partnerförslag. Om du nekar förslaget kommer du inte kunna ta kontakt i ett senare skede heller.

Testa den nya Premium-funktionen och bli mer aktiv i sökandet efter din drömpartner! Tänk om du hittar en passande partner bland dina nya förslag? Ta chansen och upptäck det själv!

Lycka till med Lyckträff!

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion