Matchmaking hjälper dig att hitta din drömpartner

Matchmaking med eDarling

Söker du efter en partner som passar just dig? Vi har utvecklat ett vetenskapligt baserat personlighetstest som hjälper dig hitta en drömpartner via matchmaking. Vi ger dig partnerförslag som passar ihop med dig och du väljer vilka av dem som du vill ta kontakt med. Registrera dig på eDarling för att få en professionell matchning!

Matchmaking, inget nytt fenomen

Det har funnits i alla tider i alla kulturer. Formerna har varierat, men principen har alltid varit densamma: att sammanföra två människor till äktenskap eller en romantisk relation. Astrologer och andra medier som läste av stjärnorna för att avgöra vilka som hörde ihop och inte, beroende på vilka datum som var viktiga i parets liv. Tarotläsning kunde också användas för att hitta någon passande. Det kunde också ske enbart utifrån vad familjen tyckte var en passande partner ur ekonomisk eller social status. I vissa fall fanns det äktenskapsmäklare som gav sin åsikt i de olika fallen. Vi ska inte heller glömma våra alldeles egna äktenskapsmäklare: vännerna. Vem har inte varit med om att bli medsläpad av en kompis fram till någon ”du bara måste träffa”.

Matchmaking online

Online dating har blivit vår tids matchmaking. Liksom alla andra sätt att träffa en passande partner på handlar det om två saker: dels att öppna upp för att du ska träffa fler människor, människor du förmodligen inte hade träffat i ett annat sammanhang. Dels handlar det, så klart, om att de människor du träffar ska passa dig så bra som möjligt.

För att du ska hitta de människor som du kommer trivas bra ihop med har vi tillsammans med relationsexperter och psykologer tagit fram ett effektivt matchmakingtest. När du registrerar dig på eDarling får du samtidigt göra testet. Det tar upp frågor om hur du ser på relationer, hur din personlighet är och vilka egenskaper du värdesätter hos andra människor. Efter testet får du fram din profil som vi sedan jämför med alla användare på sajten.

Matchmaking - vi hittar, du väljer

Du väljer

Resultatet med de användare som enligt testet passar bäst ihop med dig skickar vi till dig som partnerförslag. Du kan därefter gå in på dina partnerförslags profiler, läsa mer om vilka de är, och om du tycker de verkar intressanta, för att sedan ta kontakt med dem. Du kan nöja dig med att skicka ett ”leende” om du känner dig blyg, eller ett kort meddelande. Kom ihåg att ju personligare du är, desto intressantare är det för den andra att ta kontakt med dig. Ta ödet i dina egna händer och hitta en partner genom matchmaking, vad har du att förlora? Stressa inte igenom svaren utan sätt dig ner i lugn och ro när du fyller i testet, det kommer att löna sig i slutändan.

Vi på eDarling önskar dig lycka till med ditt äventyr genom vår tids matchmaking!

Har du några frågor? Skriv gärna till [email protected]!

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion