Är hon intresserad? Tecknen som avslöjar henne!

Är hon intresserad? eDarling tipsar

Känner du igen följande situation: du träffar en kvinna och ni går ut på ett par spännande och lyckade dejter. Allt verkar perfekt – hon är trevlig, rolig och förstår dig som ingen tidigare. Men så fort du förklarar vad du känner för henne inträffar det oväntade. Hon påstår att hon inte alls är ute efter ett förhållande och krossar ditt hjärta.

Så vet man att hon är intresserad

Att ställa sig själv frågan ”är hon intresserad?” kan lätt bli bortglömt vid en ögonblicklig förälskelse. Därför är det viktigt att kunna tyda de tecken på intresse som finns och på så sätt minimera risken att överskatta en relation. Nedan följer 4 tecken som kan hjälpa dig att förstå hur hon tänker:

1 Hon introducerar dig för sina vänner

Ett tydligt tecken på intresse är när hon vill presentera dig för hennes vänner. Viljan att låta sin partner ta del av den närmsta vänkretsen tyder på ett stort steg fram i relationen och visar på minskad osäkerhet. Om du vill fördjupa relationen bör du ha en positiv inställning till din partners vänner och inte vara motvillig att inkludera dem i era aktiviteter. Din partners vänner betyder mycket och de pratar om allt, ett gott intryck där kan i många fall vara en bra början på en djup och långtgående relation.

2 Är hon intresserad så pratar hon mycket

Även den mest självsäkra kvinnan kan bli nervös och tafatt när hon har känslor för någon. Substansen serotonin utsöndras i kroppen vid romantiska känslor och leder förutom ökad känsla av lycka även till oro och rastlöshet. Detta kan ha betydelse för förmågan att kommunicera vilket kan leda till att personer med ett romantiskt intresse av dig kan uttrycka sig osäkert och nervöst. Är hon intresserad av dig så kan det uttrycka sig i att hon kan verka stressad eller uppjagad, vilket ofta betyder att hon har känslor för dig.

2 Hon föreslår romantiska platser för möten

Att kvinnor älskar romantik är ingen hemlighet och är hon intresserad av dig kan du med all säkerhet förvänta dig lite mer extravagans i vardagen. Det svenska klimatet kanske inte alltid tillåter båtfärder under fullmånen men bli inte förvånad om hon regelbundet vill ge sig ut på mysiga kvällspromenader. Hon gillar även att smycka ut sitt hem med levande ljus, allt för att göra det så trivsamt som möjligt.

4 Hon söker kroppskontakt- ett tydligt tecken på intresse

Fysisk kontakt betyder att hon känner sig trygg med dig, kroppsspråket är en naturlig reflektion av vad som pågår i hennes inre. Ett tecken på intresse är att hon då och då rör vid din hand, arm eller axel. Dessutom kan det hända att hon sporadiskt plockar bort hårstrån från din jacka eller ludd från din tröja. Beteer hon sig så kan du med stor säkerhet anta att hon är kär i dig.

Dessa fyra tecken tyder på att kvinnan som du träffar känner sig attraherad av dig. Känner du igen dig i de olika situationerna så är hon med största trolighet intresserad och det kan det vara dags att ta relationen till en ny nivå. Var modig och berätta hur du själv känner, du har inget att förlora i detta läge. Vi önskar er all lycka!

Är hon intresserad eller inte, hur avgör man egentligen? Skicka dina tips till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion