För singlar med höga anspråk

Jag är en:
Vänligen ange om du är man eller kvinna.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.

Gratis dejting eller betald?

”Det är oklokt att betala för mycket, men det kan kosta mer att betala för lite”, som författaren John Ruskin sade. Rabatter och erbjudanden om gratis dejting når dagligen intresserade kunder. För att undvika att betala för mycket har det blivit populärt att använda sidor där man kan jämföra priser samt gratis dejtingsidor. Självklart är det förnuftigt att ta inköpsbeslut med hjälp av jämförelser, men vi bör vara försiktiga så att vi inte skapar en kultur där priset på varor och tjänster utgör den enda motivationen och kvaliteten glöms bort. Speciellt när det kommer till din personliga information och säkerhet online, eller hur?Gratis eller betald dejting? eDarling

Är gratis dejting pålitlig?

Allt fler dagliga aktiviteter flyttas från den fysiska världen till en virtuell labyrint där stora sökmotorer visar oss vägen. Det har gjort att det blir allt viktigare att vara försiktig med känslig information på nätet. Enligt en opinionsundersökning utförd av Europeiska kommissionen så har 12 % av internetanvändarna i EU någon gång blivit utsatta för bedrägeri på internet. Dessutom anser 74 % av européerna att risken att utsättas för it-relaterade brott har ökat de senaste åren.1

Gratis dejting och reklam

Det är svårt att själv kontrollera säkerheten på en webbplats eller gratis dejtingsajt man besöker. Men om man tittar på utformningen och språket kan man ofta uppskatta nivån av professionalism hos den bakomliggande organisationen. Sökresultatet man får på ”gratis dejting” och på gratis dejtngsajter innehåller mestadels sidor där reklamannonser tar upp mycket av sidans utrymme och webbplatserna har ofta en plottrig design.

Dejta säkert

Trots allt går det inte alltid att undvika att lämna ut sina personuppgifter via internet – speciellt när det kommer till privata tjänster men även gratis dejting. Faran lurar när vi glömmer bort värdet av kvalitet och personlig service. För internetbaserade företag är det viktigt att utveckla en trygg miljö med hög säkerhet för sina kunder. Att en dejtingsajt är en säker miljö är inte alltid garanterat, men ett sätt är att kontrollera gratis dejting är att läsa igenom säkerhetsreglerna och villkoren för att minska risken för osäker användning.

Förhindra att någon missbrukar din information via gratis dating:

Skicka aldrig bankuppgifter eller annan känslig information till någon du bara träffat på nätet.

Ändra ditt lösenord regelbundet.Ta inga onödiga risker när du söker gratis dejting via nätet.

Kontrollera att det finns med ett ”s” efter ”http” i webbadressen, vilket innebär att informationen på sidan är krypterad och att den inte kan avlyssnas av en tredje part.

Se till att ha automatiska uppdateringar för ditt antivirusprogram och din brandvägg så att programmen alltid är uppdaterade med det senaste skyddet.

Gratis dejting, hur är det möjligt?

Många svenskars inställning till reklam på internet är att den är irriterande och jobbig. Den upplevs också ha en negativ effekt på sidans användarvänlighet.2 Nackdelen med den här typen av sidor samt majoriteten av gratis dejting och dejtingsidor som är gratis är att webbplatserna behöver intäkter som de löser genom att ha reklamannonser på sidan. Eftersom vi på eDarling vill att våra användare ska ha ett stort förtroende för oss försöker vi ständigt att förbättra vår tjänst och håller därför eDarling fri från reklam för en trevligare användarupplevelse som inte är möjlig med gratis dating.

Kvalitet och säkerhet, är det möjligt med gratis dating?

Nya medlemmar får fylla i ett vetenskapligt framtaget personlighetstest, efter det fyller du i en personlig profil där du även kan ladda upp bilder för att göra din profil mer personlig. Letar du efter en dejtingsajt med hög säkerhet som skyddar din information, då är eDarling rätt för dig. Välj bort gratis dejting för chansen att träffa en seriös partner som även den är ute efter ett långvarigt förhållande. Kvaliteten på vår hemsida kännetecknas av enkel användning och engagerad kundservice.

Är du redo för nästa steg i ditt liv? Registrera dig gratis på eDarling!

Har du frågor eller funderingar kring gratis dejting? Hör gärna av dig till [email protected]

Källor

1 It-brottslighet: EU-medborgare oroliga för säkerheten för sina personuppgifter när de betalar på nätet internet http://europa.eu/rapid/press-release_IP-12-751_sv.htm (Juli 2012).
2 Jokiniemi Päivi & Kägo Johanna, ”Ett nödvändigt ont” – En mottagarstudie av annonsering på internet, Sociologiska Institutionen, Lunds universitet (2005)
Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz