Singlar i Umeå

Jag är en:
Vänligen ange om du är man eller kvinna.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
Dating i Umeå med eDarling
2 600
Nya medlemmar

Tusentals nya medlemmar varje vecka över hela landet

51/49
Jämn könsfördelning

Lika många män som kvinnor söker efter kärleken på eDarling

100 %
Bara godkända profiler

Alla profiler godkänns manuellt, för din trygghet

Dating Umeå – dejta i Västerbotten!

Umeå är med sina 119 000 invånare och vackra omgivningar en perfekt stad för dejting. Förutom sin vackra natur har Umeå ett rikt kulturliv, och blev 2009 utsedd till Europas kulturhuvudstad 2014. Ta med din dejt på ett oförglömligt besök till Norrlandsoperan, eller kanske någon av de fria teatergrupperna såsom Profilteatern eller Ögonblicksteatern för en mysig dejt med gott om samtalsämnen efter föreställningen. Det finns mängder av singlar i Umeå som bara väntar på att få hitta kärleken!Dating Umeå - eDarlings guide

Dating Umeå – men vart finns singlarna?

Ibland kan det kännas svårt att träffa nya, spännande singlar i sin egen stad – men oroa dig inte, de finns där! Registrera dig med oss redan idag för att starta din jakt på en partner, och läs våra tips nedan för inspiration vad ni kan göra tillsammans nästa dejt!

Promenera tillsammans

Att vara aktiv på en dejt i Umeå är enkelt, oavsett årstid. Om hösten är det fantastiskt att vandra längs Umeleden i Umeälvens vackra dalgång. Njut av utsikten och varandras sällskap utan störande element från stadens larm. Här kan ni verkligen lära känna varandra på djupet. Hälsans stig är en annan promendklassiker i Umeå, med en vacker samt omväxlande natur där du enkelt kan se hur många kilometer du och din dejt har gått!

Dating Umeå – vår och sommardejter

Vårtid är det inte fel att packa en picknickkorg och ta en avslappnad cykeltur runt Nydalasjön. Värmer solen kanske ni vågar er på ett dopp i sjön. De varmare årstiderna bjuder dessutom på mängder av festivaler och arrangemang, till exempel Umeå Kulturnatta, Jazzfestivalen, Folkmusikfestivalen, Visfestivalen på Holmön, MADE-festivalen och Umeå Open. Något för alla smaker med andra ord.

”Efter en aktiv dejt passar det bra att avsluta dejten på ett mysigt café, kanske med en kopp varm choklad?”

Dating UmeåVintermys med din dejt

Även under vintern finns massor av aktiviteter för singlar. Dating Umeå: här går det som bekant bra att åka både längd och utför. Blir snön för mycket kan du och din dejt söka er inåt stan runt kvarteren vid Rådhustorget. Här finns både större gallerior och mindre butiker i mysiga kvarter som passar perfekt för strosande och fönstershopping innan ni smiter in på något charmigt café för en varm choklad. Efter en lång dag ute i kylan gör ni rätt i att värma er under filtar och dricka värmande drycker och ha en mysig första dejt tillsammans.

Romantiskt för singlar

Ta med kaffet ut i friska luften och strosa i Umedalen och titta på den vackra statyparken. En romantisk middag hör naturligtvis dejtandet till, kanske ett besök på Aschanska villan kan vara något för drömdejten. Den gamla villan är lika vacker på utsidan som insidan och bjuder på god mat i skenet av stearinljus. Det ligger i närheten av Renmarkstorget där ni dessutom kan gå vidare för en drink och dansa vidare i natten.

För dating i Umeå finns det mängder av ställen dit du kan ta din dejt. Om du vill hitta just din speciella Umeå-Singel kan du göra det genom eDarling. Vi matchar ihop dig med en singel som söker kärleken precis som du! Du kan också alltid läsa hur det skulle vara att gå på dejt i närliggande städer såsom Luleå och Skellefteå!

Dating Umeå, men vart ska man gå? Tipsa!

Profilbild Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz