Singlar i Helsingborg – dejta vid Sundets pärla

Finn singlar i Helsingborg - eDarling

För singlar i Helsingborg finns det många ställen där du kan träffa en ny partner. Helsingborg är en utmärkt stad att dejta i. I Helsingborg finns det ca 90 000 invånare och gott om dejtingsugna singlar. Med hjälp av eDarling kan du hitta singlar i Helsingborg som passar just

Romantik och historia

Singel och dejtsugen i Helsingborg? Registrera dig här för att hitta din nya dejt och låt dig inspireras av våra dejttips nedan. För den romantiskt lagda har Helsingborg mycket att erbjuda. Vid Fredriksdal till exempel finns det skånska landskapets historia bevarat genom museer, gamla byggnader och trädgårdar. Det är mysigt att bara ströva runt i de gamla stadskvarteren, köpa gammaldags karameller eller ta en fika under äppelträden. Utforska mer om forna tider hand i hand på Sofiero slott. Vandra själva omkring i slottet eller gå på en guidad visning och upplev historia tillsammans. Sommartid är det härligt att bara promenera omkring i trädgårdarna och njuta av varandras sällskap.

edarling reg banner

”Utforska mer om forna tider hand i hand på Sofiero slott”

Middagsdejt för singlar i Helsingborg

Helsingborg är en av Sveriges restaurangtätaste städer och det går att finna mat från alla världens hörn i de många restaurangerna, oavsett om du är ute efter en riktig finmiddag, något snabbt eller bara en mysig fika. En rekommendation för singlar i Helsingborg är restaurang Haket som erbjuder ett mexikanskt tema. Omgivningen är romantisk med tegelstenar, gulddetaljer, takbjälkar och mosaikbord. Det finns även en avdelning där ni kan sitta lite avskilt bland mjuka kuddar.

Romans vid vattnet

Längs med kajpromenaden i Norra Hamnen finns många charmiga restauranger, vilket ger mängder med möjligheter att njuta av en god måltid eller drink med havet som bakgrund genom de stora fönstren. Restaurangerna hålls öppna året om, och erbjuder allt ifrån sushi till medelhav och grillat. Sommartid är mingelfaktorn hög i dessa kvarter, så passa på att visa upp dig och din dejt i en annorlunda och stämningsfull miljö.

singel-helsingborg

Som du märker finns det mycket att upptäcka för singlar i Helsingborg! Hitta din drömdejt på eDarling redan idag och upplev Helsingborg alla romantiska platser tillsammans med någon speciell! Kanske är du även intresserad av singlar i närliggande städer, kolla då in vad Malmö har att erbjuda. Lycka till med din dejt!

Vill du träffa andra singlar i Helsingborg?

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion