Singlar i Malmö

Jag är en:
Vänligen ange om du är man eller kvinna.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.

Dejting Malmö – bästa staden för singlar?

Malmö, en av Sveriges sydligaste städer har mycket att bjuda på för par som vill spendera lite tid på tu man hand. Både sommar som vinter finns det mysiga ställen att äta på, spännande saker att uppleva och roliga saker att se. Är du en av de lyckliga som kommer finna kärleken i Malmö? Med ca 258 000 invånare finns det gott om möjligheter för dejting i Malmö. Passa på och hitta andra singlar i stan via eDarling!Dejting i Malmö - eDarling

Dejting Malmö – så hittar du singlarna

Hitta nya, spännande singlar i Malmö genom att registrera dig här med eDarling redan idag! Läs sedan nedan för dejttips vad du och dina dejt kan hitta på tillsammans i Malmö med omnejd. Singlarna i Malmö är även de näst mest attraktiva i hela Sverige, så vad väntar du på? Starta ditt sökande redan idag!

En mysig middag

Ta er till exempel till restaurangen Torso Twisted vid Turning Torso. Där kan ni slå er ner med en drink framför brasan innan middagen. Du och din dejt kan välja mellan Twisted eller Torso på menyn, det vill säga välja en rätt från menyn eller låta personalen välja åt er. Väljer ni det senare alternativet kan det bli spännande, kanske ska ni prova och se om ni kan beställa något åt varandra? För en senare dejt kan du även visa upp dina egna matlagningskunskaper. Laga din favoriträtt eller något familjerecept som också kan fungera som ett bra samtalsämne under middagen.

”Närheten till kontinenten ger många möjligheter”

Dejt utanför Malmö

Visst finns det mycket att göra när det gäller dejting i Malmö men kan man också ta sig ut på en dejt utanför stan. Oavsett om ni åker bil eller kommunalt är det lätt att ta sig runt, både i Sverige och över på den danska sidan. Sofiero Slott och trädgård kan erbjuda långa romantiska promenader längs med rhododendronravinen och orangeriet. På deras slottsrestaurang kan ni avsluta dagen tillsammans genom att avnjuta en god gourmetmiddag. I Köpenhamn finns det givetvis otaliga möjligheter för singlar från Malmö. På den thailändska restaurangen Ricemarket till exempel, rekommenderas en ypperligt romantisk dejt i en av deras asiatiska himmelsängar. Passa på att upptäcka Öresundsområdet tillsammans. Även om man inte har en dejt att ta med är det viktigt att man aktiverar sig och det kan även vara trevligt att åka iväg någonstans på egen hand.

”Gör dejten mer intressant testa något nytt tillsammans”

Hitta kärleken på operan

Malmö har även kulturella alternativ för dejting, istället för den traditionella biosalongen kan ni till exempel välja operasalongen. Malmös opera är känd för sin romantiska atmosfär! Opera kan kännas nytt och annorlunda för den som är ovan och just därför kan det vara intressant att pröva möjligheterna just här. Det är alltid lite mer spännande och inspirerande att hitta på något som är nytt för båda två.

Dejting Malmö – något för alla årstider

Under de ljusa månaderna är en dejt inte så svår att arrangera, det kan räcka att gå till Folkets park för en liten picknick i gräset, eller en promenad genom Slottsparken med en avslutande fika på det ekologiska caféet som ligger mitt inne i slottsparken. När mörkret och kylan faller på kan ni gå till Terrariet för en spänningsfylld dag, eller till Konsthallen där ni gratis kan se på olika utställningar! Eller varför inte vandra genom pildammsparken och se löven falla, för att sedan gå och ta en kopp värmande te på ett närliggande café. Det finns gott om singlar i Malmö som väntar på att få träffa någon att uppleva stan tillsammans med!

Har du frågor eller funderingar kring dejting i Malmö? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz