Singel Linköping – möt kärleken i Östergötland

Singlar i Västerås - eDarling

Med ca 98 000 invånare är Linköping en stad med rikt kulturliv med allt från konst, teater och historia, till idrottsevenemang, festivaler och marknader. Utöver det stora utbudet av kulturliv så finns det givetvis även mängder med singlar i Linköping som längtar efter att hitta kärleken! På eDarling finner du singlar i ditt närområde. Hitta den där speciella personen och gå på en dejt i Linköping, här finns definitivt något romantiskt att göra för dig och din dejt!

Singel Linköping – för en första dejt

Singel i Linköping och sugen på dejt? Hitta en enkelt via oss, registrera dig här redan idag! När det väl är dags att träffas för första gången kan det vara lagom att bara ta en fika tillsammans. Längs Stångån kan ni under sommartid njuta av den vackra caféträdgården, och vintertid kura inne på mysiga caféer. En kul notis är att de använder frukter, bär och grönsaker från den egna trädgården i caféerna längs Stångån. En oas mitt i centrala Linköping, helt enkelt väl värt ett besök året om!

edarling reg banner

”Ta en promenad med din dejt och avsluta dejten på ett café”

Mys in vintern tillsammans

När vädret är som tristast är det faktiskt som mysigast att vara utomhus i Linköping. Vinterljus startar i november och håller på till och med början på januari varje år, då man lyser upp olika byggnader och platser runt om i staden. Passa på att promenera där du annars bara skyndar förbi, och se staden i ett helt annat ljus, bokstavligt talat. När du är singel i Linköping, är det perfekt för med romantisk promenad tillsammans med din nyfunna kärlek.

Dröm er bort i gamla tider

Visa din nya kärlek hur det Gamla Linköping såg ut, komplett med kullerstensgator, bakgårdar och vackra trädgårdar. Den lilla småstadsidyllen håller öppet året om med marknader och aktiviteter som följer årstiderna. Gamla Linköping bjuder på allt från hantverksbodar och mysiga butiker till chokladbod, som passar perfekt för mysiga dejter i stan. En utmärkt dejtidé för den första dejten såväl som den tjugonde!

Fira sommaren med en annan singel i Linköping

Sommartid kan ni besöka Bergs slusssar, vilken är Göta kanals största sevärdhet. Här kan ni förutom att titta på den 18 meter höga slusstrappan promenera längs kanalen, spela minigolf och bada i Roxen. Bergs slussar har också blivit en kär konserplats, ta med din dejt för en konsert där artister såsom Ulf Lundell, Cajsa-Stina Åkerström, Magnus Uggla, Mikael Wiehe och Håkan Hellström har spelat. På en vågbrytare i Roxen kan ni också beskåda konstverket ”Dubbelgångaren” en nio meter hög kreation.

På sommaren kan ni även gå till den centrala parken belägen alldeles vid konsert och kongresshuset. Strosa genom parken med din dejt, eller gå till den vackra parken vid trädgårdsföreningen och ta en picknick under lövskuggorna. När vädret tillåter kan en dejt utomhus vara ett sätt att få den att bli mer avslappnad.

Singel Linköping – en stad full av liv och via eDarling kan du hitta din alldeles speciella Linköpingsdejt att uppleva kärleken tillsammans med! Ta gärna en titt på städer runtomkring dig också, du kanske hittar en singel i Stockholm eller en singel i Norrköping att gå på dejt med!

Vill du träffa en annan singel i Linköping du med?


Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion