Singlar i Stockholm

Jag är en:
Vänligen ange om du är man eller kvinna.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.

Dating Stockholm – här hittar du din dejt!

”Stockholm, Stockholm stad i världen”. Man kan tro att inga dejtingsajter behövs för stockholmare – där finns ju så många sätt att träffa nytt folk på och så många människor att välja mellan! Och visst är det så att det finns många singlar i Stockholm, men hur gör man för att hitta nya bekantskaper när man ständigt umgås i sin gamla umgängeskrets? Då är eDarling ett utmärkt alternativ för dig som vill söka efter kärleken på egen hand!Dating i Stockholm

Att träffas för första gången

Tycker du att det känns svårt att finna andra singlar i Stockholm? Registrera dig här för att hitta den perfekta singeln för just dig! När du funnit någon som du tycker verkar spännande och det är dags för dejting, välj en omgivning som du känner dig bekväm i! Försök att hitta en miljö någonstans i Stockholm som känns naturlig för er båda där ni kan känna er avslappnade. Har ni ett gemensamt intresse som golf, ridning eller skridskoåkning kan det vara en rolig idé att göra det och vara aktiva tillsammans. Något man kan tänka på är att den första dejten inte behöver vara så lång för att inte sätta onödig press, kanske räcker det med en kaffe eller en promenad, så du får ett ansikte på din date du hittills bara känt via nätet? Stockholm har, enligt egen rankning även de attraktivaste singlarna i hela landet!

”Varför inte en romantisk dejt med picknick och promenad i Slottsparken?”

Dating Stockholm – romantiska utflyktsmål

Är vädret behagligt kan det vara härligt med en traditionell utflykt, gärna komplett med picknickkorg och upptäcktsfärd. Som singlar i Stockholm kan ni ta er ut till Drottningholm, som är det bäst bevarade slottet från 1600-talet i Sverige. Promenera i den vackra Slottsparken och njut av naturen och den vackra utsikten. Mitt i stan ligger också Skansen, som förutom sin allsång är känd för att vara världens äldsta friluftsmuseum. Syftet med Skansen är att visa hur människor levt och verkat i olika delar av Sverige förr i tiden. Man visar byggnader, växter och djur från hela Sverige – från norr till söder. Här får ni inte bara fantastiska omgivningar och gott om samtalsämnen utan även trevliga mat och dryckes-ställen där ni kan pausa.

Date inomhus för singlar i Stockholm

När det blir kallt och ruggigt utomhus är ett mysigt och romantiskt alternativ till en date är att gå till anrika Sturebadet. Här kan ni göra olika spabehandlingar och njuta av bastu och pool tillsammans. Dating i Stockholm är fyllt av mysiga ställen som Gondolen, som ligger precis vid Slussen. Restaurangen svävar 33 meter ovanför havet och är en perfekt plats för en romantisk dejt. Sätt er i den mysiga baren, sippa på goda drinkar och njut av utsikten över staden. Är du trött på de vanliga dejterna kanske en kvällskurs i matlagning kan vara något. Under tre timmar lär Claudine Moullet ut hur ni svänger ihop en provensalsk måltid. Undervisningen sker på franska, med andra ord utlovas romantik.

”Stanna och vila benen på ett mysigt café”

Via eDarling kan du enkelt hitta andra singlar i Stockholm. Gör som Stockholmsparet Maud och Berth och stäm upp er första träff via eDarling, läs gärna mer om dem här och låt dig inspireras! Lycka till, och njut av dating Stockholm!

Vilka är dina bästa tips för dejting i Stockholm?

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz