Dating Stockholm – här hittar du din dejt!

”Stockholm, Stockholm stad i världen”. Man kan tro att inga dejtingsajter behövs för stockholmare – där finns ju så många sätt att träffa nytt folk på och så många människor att välja mellan! Och visst är det så att det finns många singlar i Stockholm, men hur gör man för att hitta nya bekantskaper när man ständigt umgås i sin gamla umgängeskrets? Då är eDarling ett utmärkt alternativ för dig som vill söka efter kärleken på egen hand!
Dating i Stockholm

Att träffas för första gången

Tycker du att det känns svårt att finna andra singlar i Stockholm? Registrera dig här för att hitta den perfekta singeln för just dig! När du funnit någon som du tycker verkar spännande och det är dags för dejting, välj en omgivning som du känner dig bekväm i! Försök att hitta en miljö någonstans i Stockholm som känns naturlig för er båda där ni kan känna er avslappnade. Har ni ett gemensamt intresse som golf, ridning eller skridskoåkning kan det vara en rolig idé att göra det och vara aktiva tillsammans. Något man kan tänka på är att den första dejten inte behöver vara så lång för att inte sätta onödig press, kanske räcker det med en kaffe eller en promenad, så du får ett ansikte på din date du hittills bara känt via nätet? Stockholm har, enligt egen rankning även de attraktivaste singlarna i hela landet!

"Varför inte en romantisk dejt med picknick och promenad i Slottsparken?"

Dating Stockholm - romantiska utflyktsmål

Är vädret behagligt kan det vara härligt med en traditionell utflykt, gärna komplett med picknickkorg och upptäcktsfärd. Som singlar i Stockholm kan ni ta er ut till Drottningholm, som är det bäst bevarade slottet från 1600-talet i Sverige. Promenera i den vackra Slottsparken och njut av naturen och den vackra utsikten. Mitt i stan ligger också Skansen, som förutom sin allsång är känd för att vara världens äldsta friluftsmuseum. Syftet med Skansen är att visa hur människor levt och verkat i olika delar av Sverige förr i tiden. Man visar byggnader, växter och djur från hela Sverige – från norr till söder. Här får ni inte bara fantastiska omgivningar och gott om samtalsämnen utan även trevliga mat och dryckes-ställen där ni kan pausa.

Date inomhus för singlar i Stockholm

När det blir kallt och ruggigt utomhus är ett mysigt och romantiskt alternativ till en date är att gå till anrika Sturebadet. Här kan ni göra olika spabehandlingar och njuta av bastu och pool tillsammans. Dating i Stockholm är fyllt av mysiga ställen som Gondolen, som ligger precis vid Slussen. Restaurangen svävar 33 meter ovanför havet och är en perfekt plats för en romantisk dejt. Sätt er i den mysiga baren, sippa på goda drinkar och njut av utsikten över staden. Är du trött på de vanliga dejterna kanske en kvällskurs i matlagning kan vara något. Under tre timmar lär Claudine Moullet ut hur ni svänger ihop en provensalsk måltid. Undervisningen sker på franska, med andra ord utlovas romantik.

"Stanna och vila benen på ett mysigt café"

Via eDarling kan du enkelt hitta andra singlar i Stockholm. Gör som Stockholmsparet Maud och Berth och stäm upp er första träff via eDarling, läs gärna mer om dem här och låt dig inspireras! Lycka till, och njut av dating Stockholm!

Vilka är dina bästa tips för dejting i Stockholm?

Tips:

 • Dating i Stockholm tips
  Ett fantastiskt utbud av restauranger och barer

  Om du vill ta ut din dejt i nattlivet så finner du allt och lite till i Stockholm. Oavsett om ni vill ha husmanskost, vietnamesiskt eller tapas kommer ni finna ett passande ställe. Lyxa till det på Teatergrillen, Tranan eller Berns till exempel. Avsluta med en drink på valfri bar och låt en vacker kvällspromenad vid vattnet bli det perfekta avslutet på en fin kväll!

 • Fika dating med eDarling
  Dejta på ett mysigt café

  Stockholm kryllar av mysiga caféer där du och din dejt kan mötas över en fika för att se om kemin stämmer. Bege dig till Rosendalsvägen och Flickorna Helin Voltaire för en garanterad atmosfärisk dejt, under sommaren på den härliga terrassen eller under vintermånaderna inomhus vid den sprakande brasan. I Gamla Stan finner du fina caféer bakom varje hörn, det är bara att välja och vraka!

 • Finn dating och singlar i Stockholm med eDarling
  Dating Stockholm - mysiga promenader!

  Stockholm är utmärkt för mysiga promenader, oavsett om det är mitt inne i centrum eller lite utanför så är miljön och naturen fantastisk. Romantiken infinner sig lätt när du strosar runt med din dejt i staden. Ta med din dejt på en promenad längs Monteliusvägen där har ni utsikt över Kungsholmen, riddarfjärden och Stockholms stadshus. Skulle ni vilja stanna och vila benen under vägen så finns det många caféer och parkbänkar att stanna till vid. Gå sakta genom stan längs vattenbryn och vackra broar.