Seriös dejting – för dig som vet vad du vill ha

Har dina funderingar på att dejta via nätet lett till tanken ”jag har inte tid att plöja igenom hundratals dejting profiler eller att gå på otaliga dejter”? Har du nyligen sagt till en vän ”jag vill ha en partner som jag passar bra ihop med och som tar dejting och förhållande på lika stort allvar som jag gör.” Om det här stämmer in på dig så är du definitivt inte ensam! Det finns många svenskar som letar efter seriös dejting. Läs mer om hur du gör för att få till dejter som faktiskt leder till något seriöst!
Seriös dejting med eDarling

 

Seriös dejting - någonting för dig?

Online dating har blivit ett populärt sätt att träffas på, det ökande antalet användare har gjort att det finns allt fler dejtingsajter på marknaden med olika inriktningar för att möta användarnas behov. Vissa singlar föredrar att få kontakt med många olika personer, planera många dejter men lägger inte ner sin själ och sitt hjärta i det. För den här typen av singlar finns det ett brett utbud av dejtingsidor som fokuserar på informella och kortvariga relationer, där medlemmarna har möjlighet att flirta och skapa sexuella kontakter.

Seriös dejting med eDarling

Hitta ett långvarigt förhållande enklare med seriös dejtingsida

För de som är mer målinriktade och tar deras sökande efter ett långvarit förhållande på allvar, passar seriös dejting bättre. För de här singlarna passar en matchmakingsida med vetenskapliga grunder bättre, där kan de komma i kontakt med andra singlar som är genuint intresserade av ett seriöst förhållande. Här har du tillgång till nätdejtingens alla förmåner och flexibilitet och samtidigt kan ni ställa högre krav på varandra. Personer över 35 som letar efter en långvarig relation, lägger extra mycket vikt vid att deras framtida partner ska vara ärlig och ha goda avsikter. De bestämmer träff med någon för att de har en dröm om att hitta en partner som de kan bli förälskade i och ha ett långvarit förhållande med, kanske ett som varar livet ut.

Seriös dejting - eDarling bäst i test

Seriösa dejtingsidor tar ditt sökande på allvar

Olika dejtingsajter är inriktade på olika singlar som alla är intresserade av att dejta på nätet. Är du en av de singlar som skulle kunna behöva lite råd från en äktenskapsförmedlare med god intuition? Då är eDarling precis vad du letar efter; en matchmakingportal som i många avseenden är ett perfekt val för singlar som letar efter en seriös dejtingupplevelse. Vi parar ihop personer baserat på deras personliga sökkriterier, bakgrund och personlighetsprofiler. Det här sparar tid eftersom du inte behöver gallra fram de som passar dig bäst, det har vi gjort åt dig! 

eDarling - bäst i test

eDarling erbjuder ett omfattande personlighetstest för att kunna veta vem du passar bra ihop med och göra det möjligt för er att få kontakt med varandra. Du kan registrera dig gratis och hitta andra singlar som också söker seriös dejting. Nyligen så utsågs eDarling i ett stort test till den bästa dejtingsajten i Sverige i tidningen PC För Alla, läs allt om testet här!

Seriös dejting på eDarling

Söker du seriös dejting? Registrera dig på eDarling och hitta en perfekt partner för dig!

Har du frågor eller funderingar kring seriösa dejtingsidor? Kommentera nedan!

Mer läsning

 • Seriös dejting med eDarling
  Dejta smidigt när du vill

  En av de många fördelarna med nätdejting är att man kan göra det var, när och hur man vill. Oavsett om man befinner sig hemma i mysfåtöljen, på en lång tågresa eller bara har någon minut över kan man ständigt kontakta och matchas med andra härliga singlar via en seriös dejtingsida.

 • Seriös dejting och seriösa singlar med eDarling
  Finn likasinnade singlar

  På eDarling finner du seriösa singlar vars prioritet är långvariga, lyckliga förhållanden. Vårt kundtjänst-team godkänner manuellt varenda medlem och verifierar dem individuellt så du alltid är försäkrad om att alla medlemmar på vår sida verkligen är de som de utger sig för att vara.
   

 • Seriös dejting med eDarling
  Matchas på ett vetenskapligt vis

  Vårt psykologiskt baserade personlighetstest är grunden till all vår matchning. Testet är det första steget till seriös dejting där du matchas med verkligt kompatibla singlar som kommer ha samma prioriteringar och värderingar som du när det kommer till förhållanden.