Singel Västerås – dejta vid Mälaren

Singlar i Västerås - eDarling

Med sina 107 000 invånare är Västerås Sveriges femte största stad. Det är många singlar i Västerås som söker efter kärleken. Via eDarling kan du söka efter en singel som just du skulle passa med! Västerås utgör Nordens största insjöhamn med sin närhet till Mälaren. Båthamnen och de charmiga badplatserna ligger på gångavstånd från stadens centrum och detta ger dig som chansen att en vacker solig dag få promenera hand i hand med någon du tycker om i den vackra omgivningen!

Singlar på topp!

Det kan kännas svårt att finna nya dejter i sin stad, men genom oss kan du enkelt få kompatibla förslag dagligen. Registrera dig här för att starta ditt sökande på riktigt! I Västerås kan ni ha er första dejt i Sveriges högst belägna cocktailbar på Sky Bar och avnjuta en drink i varandras sällskap. Djäkneberget är en fantastisk plats för picknick om somrarna. Även här har ni en vacker vy över staden som ni kan njuta av tillsammans. Ta gärna en promenad genom staden och slå er ner i Vasaparken, eller strosa längs med ån som rinner genom centrala Västerås. Under vinterhalvåret kan ni gå in och värma er i de mysiga caféer som Västerås har att erbjuda.

edarling reg banner

”Hyr en eka och ro ut på sjön för en romantisk dejt”

Singel i Västerås – dejter inomhus och i det fria

Möjligheterna är många för de som är dejtsugna singlar i Västerås. På Björnögården vid Mälaren kan ni hyra en liten eka och ro ut på sjön för en romantisk rendez-vous. Vi kan också rekommendera er en fika eller middag på Björnögårdens restaurang. Om vintrarna kan du ta din dejt och åka skridskor på Isbanan på Stora Torget, eller varför inte på isen som täcker Mälaren. Annars kan ni besöka de många mysiga julmarknaderna som finns och värma er med en glögg och av varandras närhet.

Botaniska trädgården för dating i Västerås

Singel Västerås: det finns också många parker i Västerås att gå på romantiska promenader i. En av dem är Botaniska trädgården där man kan få guidade turer eller också välja att promenera på egen hand. Den gamla goda Vasaparken är också värd att nämna, här hittar ni den perfekta avslutningen på promenaden; en romansfylld middag med utsökt italiensk mat på Il Primo. Oavsett var ni träffas så är det viktigaste att ni lär känna varandra och har en trevlig dejt tilsammans.

Atmosfäriska dejter

Singel Västerås; för lite mer ovanliga dejter rekommenderar vi er att cykla ut till ett av Västerås tre slott som ligger utanför staden för att uppleva den historiska atmosfären. Ängsö slott som stoltserar med tre slottspöken, ett perfekt ställe för att hålla varandra i handen med andra ord. Det andra slottet är Västerås slott, som numera är länsmuseu. Det tredje slottet är vackra Tidö slott, som kanske passar bäst för en dejt. Här kan ni spatsera i parken, fnissa inne i leksaks- och seriemuseet och bara njuta av de sköna omgivningarna.

Hitta andra singlar som singel i Västerås

Som du kanske märker finns det mängder av mysiga ställen och platser att utforska tillsammans med någon i Västerås. Om du ännu inte hittat någon speciell att dela alla upplevelser med kan du via eDarling hitta din drömpartner. Singel Västerås – sök efter singlar i ditt närområde och hitta just din singel som du kan gå på dejt med! Kanske letar du även singlar i närliggande städer? Ta då gärna en titt på vad det finns att göra för singlar i Stockholm eller för singlar i Uppsala!

Söker du efter en singel i Västerås?

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion