Sommarkärlek – våra bästa dejttips!

Sommarkärlek - eDarlings bästa dejtidéer

Sommaren närmar sig med stormsteg, och det enda som kan slå en solig svensk sommar är att möta den nykär! Ge dig själv chansen att bli förälskad och dansa kring midsommarstången och nakenbada i månskenet tillsammans med din sommarkärlek.

Har du funnit din sommarkärlek men saknar inspiration för hur ni kan maximera den fantastiska årstiden framför er? Misströsta inte, eDarling listar massvis med tips på vad ni kan göra tillsammans medan ni lär känna varandra! Ljumma kvällsvindar och svalkande dopp bidrar till magiska nätter

Det är bara fantasin som sätter gränser, men om du vill ha lite inspiration läs våra tips nedan:

LÄS ÄVEN: Behöver du dejtinspiration? Klicka här!

PicknickSommarkärlek - picknick eDarling

En chans att visa din kreativitet! En picknick kan vara hur avslappnad, romantisk eller knäpp som helst – bara ni sätter gränserna för vilken slags picknick ni vill ha och var. På ett berg, en skogsdunge eller ett tak – bara fantasin sätter gränser i det här fallet! En picknick kan även fungera utmärkt som ett sätt att överraska din sommarkärlek på.

Cykla med din sommarkärlek

Utforska skogar, parker eller städer på två hjul för en härlig dag tillsammans! Med cyklar kommer ni långt och fort och kan pausa för romantiska pauser så fort andan faller på. Och som bonus så får ni massor av endorfiner

Åk kanot

Om du bor nära vatten och tycker om aktiva dejter är att ro kanot tillsammans ett utmärkt dejtförslag! Oavsett om du vill ha en äventyrlig och fartfylld kanotfärd eller föredrar en stillsam tur i grönskan så kommer ni vara fyllda med endorfiner samt en inspierande naturupplevelse.

Gå på marknad tillsammans

Fynda mat, prylar eller kläder tillsammans på en lokal marknad! Ta med din sommarkärlek på skattjakt tillsammans och vandra genom marknadsstånden för en lättsam och avslappnad men ändock aktiv dejt.

”Lämna rum för spontanitet med din sommarkärlek”

Ägna er åt bärplockning

Oavsett var i Sverige du bor så finns det bär att plocka, så ta med er en korg och matsäck och bege er in i skogen! Avsluta med att baka något gott tillsammans med de nyplockta bären! (Framåt sensommaren kan bären självklart bytas ut mot svamp).

Utomhusbio/konsert

En gammeldags men underskattad sommardejt är att besöka en utomhusbio! Oavsett om ni bestämmer er för enSommarkärlek - eDarlings tips

gammal klassiker eller sommarens blockbuster

Besök stranden

Packa badkläder, matsäck och filtar och utnyttja Sveriges fantastiska kustlinjer och sjöar! Oavsett om din sommarkärlek är en badkruka eller ej så kommer närheten till naturen garantera en härlig och stärkande dag!

Åk luftballong

Åk luftballong för en äventyrlig och garanterat minnesvärd dejt! Far långt upp i skyn tillsammans och få en fantastisk utsikt. Inget för den höjdrädde men definitivt en dejt du och din sommarkärlek kommer att minnas för alltid!

Sommarkärlek - eDarlings tips

Har du några tips om hur man kan maximera sin sommarkärlek? Kommentera nedan!

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz