Dejta annorlunda för en minnesvärd träff!

Dejta på nya sätt med eDarling

Har du tröttnat på klassiska dejtställen så som restauranger, barer och biosalonger? Behöver du lite ny inspiration för vart du kan dejta? eDarling tipsar om annorlunda, roliga sätt att dejta på i listan nedan!

Ta en danslektion eller matkurs tillsammans!

Att testa något nytt kommer garanterat ge er något att prata om. Om aktiviteten även är fysisk och dessutom tvingar dig använda dina sinnen är detta bara ett extra plus! När ni upplever något nytt tillsammans så stärks automatiskt bandet mellan er och ni skapar nya minnen tillsammans. Vem vet, kanske kan era ny kunskaper till och med bli en ny hobby?

Gör en roadtrip över dagen

Finns det någon spännande utflykt eller sevärdhet i ert närområde ni kan åka till över dagen? Sverige har otroligt många vackra och inspirerande platser att besöka. Kanske har ni ett slott eller en scenisk sjö dit ni kan åka för lunch till exempel? Att göra en liten utflykt och se något nytt tillsammans kan vara otroligt upplivande och bli en date som ni sent glömmer!

LÄS ÄVEN: NÄTDEJTING – VEM GÖMMER SIG BAKOM PROFILEN

En fysisk aktivitet

Vad finns det för utbud av roliga aktiviteter där du bor? Kanske finns det bowling, en skridskohall eller en plats för rollerskating? Att dra på sig skidskorna och återuppleva barndomsminnen kan vara en bra utgångspunkt för en minnesvärd och skrattfylld dejt, extra plus för att fysisk kontakt är en naturlig del av denna typ av aktiviteter!

Dejta kulturellt!

Testa att dejta kulturellt! Oavsett om det är opera, balett, en uställning eller ett museum som lockar så kommer ni ha en utmärkt konversationsstartare och en intressant upplevelse. Vem vet, kanske upptäcker du till och med en ny konstform du gillar och får två flugor i en smäll?

”Att testa något nytt tillsammans kommer garanterat ge er något att prata om.

Stand up

Att gå till stand-up är ett bra sätt att garantera en skrattfylld kväll på och mer interaktivt än till exempel en bio som lätt bli en väldigt passiv upplevelse. Detta är även ett bra sätt att ta reda på om du och din dejt har samma slags humor eller inte.

Dejta i nöjesparken

När hade du senast en dejt på Liseberg eller Gröna Lund? Höj adrenalinet med en bergochdalbane-tur eller ta en romantisk tur i Kärlekstunneln. Glädjefylld atmosfär, vackra bakgrunder och oändliga aktiviteter gör en nöjespark till en garanterat minnesvärd dejt!

Dejta med en twist!

Dejta som turist i din egen stad!

Vem har sagt att man inte kan dejta som en turist i sin egen stad? Det är lätt att bli hemmablind och förbise de vackraste gatorna och finaste platserna där du bor, men med din dejt kan du återupptäcka

Spela spel

En klassiker som lätt glöms bort, men som kan bli en riktigt kul och skrattfylld aktivitet är att ta fram en kortlek eller ett brädspel! Om du vet med dig att du är väldigt tävlingsinriktad och en dålig förlorare kanske inte detta är den bästa idén för de första dejterna

Dejta på ett spa

Drick hälsodrinkar mellan massage, behandlingar och romantiska simturer tillsammans. Ta hand om varandras yttre och inre och skäm bort er själva med en spa-dag, eller en hel weekend av avslappning! Efteråt kommer nya känna er som nya människor och ha en härlig upplevelse att se tillbaka på.

Gå på långpromenad

En riktigt härlig långpromenad är en underskattad aktivitet när det kommer till att dejta. Oavsett årstid finns naturen alltid nära och kostnadsfritt till hands. Få endorfiner av en stärkande promenad hand i hand och kyss varandra under trädkronorna och ha en underbar dag i naturen.

Oavsett vad för slags aktivitet du och din dejt väljer, kommer ni ha en fantastisk dejt oavsett var ni befinner er någonstans bara ni är tillsammans om ni är rätt för varandra! Dejta på, men bara när magkänslan känns rätt, vi önskar dig lycka till med kärleken!

eDarling reg banner

Bli medlem på eDarling nu för att hitta någon spännande att dejta!

Har du frågor? Hör gärna av dig till [email protected]!

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion