Singlar i Uppsala

Jag är en:
Vänligen ange om du är man eller kvinna.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.

Dating Uppsala – singlar med finess

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Bland stadens över 200 000 invånare finns det många singlar som är sugna på en date. Dessa hittar du lätt och enkelt på eDarling. Med sin historiska atmosfär, sitt rykte om att vara en av Sveriges bästa studentstäder samt närheten till huvudstaden är Uppsala en spännande och en mycket händelserik ort för singlar. I den här staden finns många som bara väntar på att få träffa den rätta att gå på dejt tillsammans med!Dating i Uppsala

Dating Uppsala

Sugen på att finna andra singlar i Uppsala? Registrera dig då här redan idag, och fortsätt sedan läsa nedan för dejttips om vart du kan gå på dina kommande dejter!

Singel Uppsala – lunchdejt

Vem sa att dejter måste ske på kvällar och helger? Piffa till vardagen med en charmig lunchdejt. På Reginateatern äter ni en värmande soppa med bröd och till maten bjuds ni på underhållning i form av stå-upp-komik, poesi, sång eller teater. En lunch att minnas, och som garanterat ger er något gemensamt att tala om. Gå till ett mysigt fik i närheten för en blodsockerhöjande fika som avslutning till lunchdejten!

En promenad tillsammans

Kanske den mest romantiska platsen i Uppsala är längs med Fyrisån, som går genom större delen av staden. Beroende på väder och plånbok kan ni ta med er en filt och lite picknick och sätta er längs åkanten på en av bryggorna och titta på vattnet och njuta av den mysiga stillheten. Vill ni slå på stort går ni tillsammans till Åkanten. Här sitter Uppsalas grädda och äter grillat till ett gott glas vin, lite exklusivare, men kanske också en lite mer minnesvärd dejt för singlar i Uppsala? Oavsett vart ni går är ni omringade av vatten och majestätiska byggnader i Uppsala som kommer förhöja stämningen och bygga upp en romantisk atmosfär!

Loppisrundor

För att undvika pinsamma tystnader kan det vara skönt att ha något gemensamt att plocka med och prata kring. Dating Uppsala: här finns mängder med loppmarknader och second hand-butiker, med möjlighet att finna både rariteter och billiga fynd. Ett roligt sätt att lära känna varandra och få veta mer om varandras smak och intressen. Definitivt en dag upplagd för skratt och bus.

Goda drinkar och fin utsikt

Ibland är det skönt att bara ha ett bekvämt ställe att slå sig ner på och njuta av utsikten med något gott att dricka. Uppsala Konsert och Kongress har en tjusig cocktailbar på sjätte våningen med utsikt över Uppsala. Botanisera bland drinkar, tjuvkika på andra livsnjutare och njut av staden och varandra från ovan. Nere på jorden ligger Teaterbaren, ett perfekt ställe för singlar i Uppsala att ta sig något att dricka. Oavsett om ni kommit för att se teatern eller inte är det härligt att frottera med uppklädda och kvällspigga människor i foajén.

Dating Uppsala – vidga din horisont

Kanske är du även intresserad av singlar i närliggande städer, kolla då in vad Gävle och Stockholm har att erbjuda. Lycka till med din dejt!

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR Se fler artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz