Letar du efter singlar i Luleå? Finn kärleken på nätet!

Singel i Luleå med eDarling

Luleå, en av Sveriges nordligaste kuststäder, är en sagolik stad sommar som vinter. Luleå är en industristad där framför allt stålindustrin har en viktig roll, men staden stoltserar även med Sveriges första tekniska universitet, vilket ger staden en dynamisk mix och en mängd spännande människor att träffa. Det finns en god chans att du kan finna din drömpartner just här! Det finns många frusna singlar i Luleå som bara väntar på att hitta någon ska hjälpa till att värma upp dem. När det är dags för er att träffas i verkligheten för första gången har vi listat några bra dejtingplatser i Luleå.

Värm varandra i kylan

Söker du efter en dejt i Luleå? Hitta singlar i Luleå enkelt genom att registrera dig här! Att vintrarna är långa i Luleå är inget som bör avskräcka från en utomhus-dejt! Tvärtom, för singlar i Luleå är det lätt att hitta på roliga saker att göra tillsammans. Medan solen är uppe gör ni rätt i att ta med termosen med varm choklad och spendera dagen utomhus på långfärdsskridskor eller skidor. Vill ni göra något mer äventyrligt finns det flera möjligheter att prova på kiteing, issegling, hyra skoter eller åka hundspann. En bra anledning att få sitta tillsammans och småprata länge är att åka ut på isen för att pimpla. För er lite mer vågade så är naturligtvis bastubad med tillhörade isvaksdopp att rekommendera. Efter en lång dag ute i kylan kan ni åka hem och värma upp era frusna kroppar med te och filtar och få en romantisk stund tillsammans!

edarling reg banner

”Ta del av spännande kulturhistoria i vacker skärgårdsmiljö”

Dejt i Luleås skärgård

Sommartid är skärgården något alldeles speciellt i Luleå. Ta en dag med segling, salta dopp och upptäcktsfärder på någon av de många öarna under sommarsolen. Längst ut i kustbandet ligger vackra Brändöskär till exempel, med en mycket genuin skärgårdsmiljö. Många av öarna bjuder på spännande kulturhistoria, som kan berätta bland annat om industrisamhällets framväxt. En del av öarna till exempel Sandön, har även vinteröppna restauranger. Dit kan du komma med bil eller skoter över havet då vattnet fryser till is.

singel-luleå

Besök i dåtiden

I Gammelstads Kyrkstad kan ni fantisera om hur det var förr i Luleå. Byn upprättades redan på 1300-talet, och är en av få välbevarade Kyrkstäder som finns kvar i Sverige. Oavsett om ni kommer dit sommar eller vinter finns mängder med aktiviteter och saker att uppleva tillsammans.

Kom nära varandra i naturen

Ibland kan det vara skönt att få varva ner och bara vara tillsammans, utan att egentligen underhållas. Åk ut och njut av den vackra naturen i Gammelstadens naturreservat. Promenera, se er omkring och få tillfälle att prata under lövskuggorna. Här har ni som singlar i Luleå verkligen chansen att komma varandra nära utan stress och störande moment från vardagen.

Om du vill söka efter någon att gå på dejt med i närliggande städer så kan du ta en titt på singlar i Skellefteå och Umeå!

Hitta din drömpartner i Luleå nu genom att registrera dig här!

Har du frågor eller söker andra singlar i Luleå? Hör gärna av dig till [email protected]

Om författaren: eDarlings redaktion Se fler artiklar skrivna av eDarlings redaktion